Zoeken
  1. Nieuwe app voor juridische kennisdeling op internationaal niveau (8)

Nieuwe app voor juridische kennisdeling op internationaal niveau

Dirkzwager deelt al jaren actief en pro-actief juridische kennis. O.a. via de Nederlandstalige kennispagina’s en via de app KennisBoek. Speciaal voor bedrijven die zaken doen met internationale ondernemingen lanceert Dirkzwager in samenwerking met de internationale alliantie van advocatenkantoren in Europa, Trans-European Law Firms Alliance (TELFA) nu ook de eerste internationale, juridische kennisapp Global Law. Deze Engelstalige app maakt het vanaf heden voor iedere onderneming mogelijk om...
Artikel | 23 april 2014 | Dirkzwager
Dirkzwager deelt al jaren actief en pro-actief juridische kennis. O.a. via de Nederlandstalige kennispagina’s en via de app KennisBoek. Speciaal voor bedrijven die zaken doen met internationale ondernemingen lanceert Dirkzwager in samenwerking met de internationale alliantie van advocatenkantoren in Europa, Trans-European Law Firms Alliance (TELFA) nu ook de eerste internationale, juridische kennisapp Global Law. Deze Engelstalige app maakt het vanaf heden voor iedere onderneming mogelijk om wereldwijd kennis te vergaren over juridische zaken.  De app geeft internationaal opererende ondernemingen te allen tijde mobiele toegang tot relevante informatie over wet- en regelgeving in de markten waarin zij zakendoen. Naast de app is ook het bestaande digitale platform www.legalknowledgeportal.com in een nieuw jasje gestoken.

De  app heeft als doel internationale artikelen  makkelijker vindbaar en leesbaarder  te maken. De app selecteert informatie op basis van de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker die zelf de rechtsgebieden en de landen kiest. Het platform is zo ontwikkeld dat het goed te lezen is op zowel desktop computers, tablets en smartphones. De basis is een steeds groeiend bestand van actuele artikelen over internationale wetgeving.  Ongeveer 70 aangesloten advocatenkantoren in Europa, Amerika en de BRIC-landen, waaronder de bij advocatennetwerk USLAW aangesloten kantoren uit de VS,  Canada en Zuid Amerika leveren in de app kennis over hun eigen jurisdictie. Het aantal aangesloten kantoren breidt zich voortdurend uit. Dirkzwager advocaten & notarissen is verantwoordelijk voor de redactionele bijdragen uit Nederland. “We zijn zeer verheugd over de lancering van de app die juridische kennisdeling nu naar een nog hoger niveau tilt. Wij zetten ons actief in voor het delen van kennis en beschouwen dit als een essentieel onderdeel van onze dienstverlening aan onze cliënten. De samenwerking met TELFA en USLAW is uniek en maakt kennisdeling op internationaal niveau mogelijk”, aldus Marcel Hielkema, Managing Director bij Dirkzwager advocaten & notarissen.

De app Global Law kan gratis worden gedownload via de officiële Apple store onder de naam “Global Law” of via de website www.legalknowledgeportal.com.