Zoeken
  1. Seminar Dirkzwager & Aon 25 september a.s.: Impact nieuwe pensioenregels

Seminar Dirkzwager & Aon 25 september a.s.: Impact nieuwe pensioenregels

Nieuwe pensioenregels vanaf 1 januari 2015Op 1 januari 2015 worden nieuwe pensioenregels van kracht. Deze regels hebben een verdere beperking van de pensioenopbouw tot gevolg. Daarnaast wordt het pensioengevend salaris gemaximeerd. Door de nieuwe regels moeten veel pensioenregelingen (weer) aangepast worden.Wat is de impact van de nieuwe wetgeving op uw organisatie?Wat gaat er precies veranderen? En wat is de impact daarvan voor uw organisatie? Welke maatregelen kunt u nemen om zo goed mogeli...
Artikel | 05 september 2014 | Dirkzwager
Nieuwe pensioenregels vanaf 1 januari 2015

Op 1 januari 2015 worden nieuwe pensioenregels van kracht. Deze regels hebben een verdere beperking van de pensioenopbouw tot gevolg. Daarnaast wordt het pensioengevend salaris gemaximeerd. Door de nieuwe regels moeten veel pensioenregelingen (weer) aangepast worden.

Wat is de impact van de nieuwe wetgeving op uw organisatie?

Wat gaat er precies veranderen? En wat is de impact daarvan voor uw organisatie? Welke maatregelen kunt u nemen om zo goed mogelijk in te spelen op de wijzigingen?

Tijdens een informatiesessie praten Aon en Dirkzwager advocaten u bij over alle wijzigingen en de juridische aspecten op arbeidsvoorwaardelijk gebied. Uiteraard komen ook oplossingsrichtingen ter sprake die u kunnen helpen in het pensioendossier.

Datum en locatie
Donderdag 25 september 2014
Van 15.30 tot 18.30 uur
Congrescentrum Papendal, Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

Programma
15.30 uur  Ontvangst met koffie
16.00 uur Welkomstwoord
16.05 uur  Presentatie door mr. Mart Vreven, CBO Aon Hewitt
16.55 uur Pauze
17.10 uur  Presentatie door mr. Henk Hoving, vennoot arbeids- en pensioenrecht Dirkzwager advocaten & notarissen
18.00 uur Afsluitende borrel

Graag vernemen wij vóór 15 september of u in de gelegenheid bent om deze (kosteloze) bijeenkomst bij te wonen. U kunt zich aanmelden via www.aon.nl/pensioen-seminar-25-september. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met marketing@dirkzwager.nl.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving.