Zoeken
  1. Uitnodiging Visiebijeenkomst 2018 door ING Private Banking en Dirkzwager advocaten & notarissen (1)

Uitnodiging Visiebijeenkomst 2018 door ING Private Banking en Dirkzwager advocaten & notarissen

ING Private Banking Arnhem-Nijmegen en Dirkzwager organiseren op woensdag 7 februari a.s. een 'Visiebijeenkomst 2018' in Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem.De bijeenkomst is bedoeld voor een ieder, zowel particulier als ondernemer, die geïnteresseerd is in private banking. Uiteraard staat het u vrij deze uitnodiging onder de aandacht te brengen van andere geïnteresseerden in uw organisatie of omgeving.Wij zijn bijzonder trots op het programma waar verbinding, innovatie en (duurzame) ontwikkel...
Artikel | 16 januari 2018 | Dirkzwager
ING Private Banking Arnhem-Nijmegen en Dirkzwager organiseren op woensdag 7 februari a.s. een 'Visiebijeenkomst 2018' in Koninklijke Burgers' Zoo in Arnhem.

De bijeenkomst is bedoeld voor een ieder, zowel particulier als ondernemer, die geïnteresseerd is in private banking. Uiteraard staat het u vrij deze uitnodiging onder de aandacht te brengen van andere geïnteresseerden in uw organisatie of omgeving.

Wij zijn bijzonder trots op het programma waar verbinding, innovatie en (duurzame) ontwikkeling centraal staan.

Innovatie en (duurzame) ontwikkeling kan alleen door samenwerking: What’s next?
Onze omgeving verandert voortdurend, maar wat precies? En hoe? Dit vraagt om een ander soort leiderschap en strategie. Hoe gaan toonaangevende bedrijven c.q. organisaties in onze omgeving hiermee om? Hoe positioneert de regio zich in Nederland? Sigrid Helbig, directeur van The Economic Board, Marian Stuiver, programmaleider van Wageningen Universiteit en Research, Marcel Hielkema, Vice voorzitter Legal Valley gaan met elkaar in debat over hoe hun organisaties om gaan met deze thema’s en welke rol zij spelen in onze regio.

Macro economisch en Beleggingsvisie 2018: klaar voor de verlenging?
Er speelt in de wereld genoeg om nerveus over te worden: beurskoersen zijn flink opgelopen, geo politieke spanningen spelen op, Brexit, het einde van het obligatie opkoopprogramma komt in zicht en de rente lijkt het op het dieptepunt aangekomen. Simon Wiersma, Investment specialist van ING Investment office neemt u mee in de ING Private Banking visie op de economie en beleggen in 2018.

Deze avond wordt geleid door Esther van Rijswijk. Esther is journalist en econoom. Esther schreef 10 jaar voor Elsevier, presenteerde voor BNR en was correspondent voor RTL Nieuws in Londen en is een scherp gespreksleider.

Programma:19.00 uur Ontvangst
19:30 uur Welkomstwoord door Rob Jansen, Directeur ING Private Banking Arnhem/Nijmegen
19.40 uur Innovatie en (duurzame) ontwikkeling kan alleen door samenwerking: What’s next?
20.35 uur Macro economische visie en beleggingsbeleid
21.00 uur Afsluiting en borrel
22.00 uur Einde programma

Aanmelden:

Wilt u deelnemen aan deze inspirerende bijeenkomst, dan kunt u zich hier aanmelden.
Mocht u een introducé(e) willen meenemen, dan is diegene meer dan welkom.

Onderstaand de sprekers die hun visie voor 2018 met u delen. Meer informatie over de sprekers kunt u vinden op de website.

Sprekers:

visiebijeenkomstSigrid Helbig - Directeur The Economic Board

Sigrid studeerde in Groningen en aan Nyenrode en is sinds 2016 directeur van The Economic Board. In The Economic Board werken boegbeelden uit bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen uit Arnhem, Nijmegen en Wageningen samen om de economische slagkracht van de regio verder te ontwikkelen. The Board zet zich in voor een regio die van oudsher bekend staat als 'the place to be' voor de sectoren Food, Health en Energy en de cross-overs ertussen. De board fungeert als matchmaker die partijen met elkaar in contact brengt en houdt. Het doel is het vergroten en verduurzamen van regionale economische groei en het creëren van nieuwe werkgelegenheid.

visiebijeenkomstMarian Stuiver - Programma leider Wageningen Universiteit en Research

Ze schrijft en geeft lezingen over innovatief ondernemerschap, nieuwe vormen van bestuur, en de (circulaire) relatie tussen economie en omgeving/ecologie. Wageningen University & Research (http://www.dzw.gr/b22e5) is een kennisinstelling die binnen het domein ‘gezonde voeding en leefomgeving’ hoogwaardige kennis ontwikkelt en helpt, samen met partners uit bedrijfsleven en maatschappij, deze kennis overal ter wereld toe te passen. www.wur.nl/en/show-longread/Metropolitan-Solutions-longread-1.htm

visiebijeenkomstMarcel Hielkema - Legal Valley

Marcel Hielkema is betrokken bij de totstandkoming van de stichting Legal Valley. Door de vestiging van de Rechtbank (inclusief de Militaire kamer), het Gerechtshof (inclusief de Penitentiaire kamer, de Militaire kamer en de Pacht- en Grondkamer), het Openbaar Ministerie, ruim 400 advocatenkantoren met 1200 advocaten alsmede gerenommeerde juridische opleidingen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit, heeft de regio zich ontwikkeld tot een grote speler in het landelijk juridisch landschap. De aanwezigheid van deze juridische infrastructuur is een belangrijke factor voor ondernemerschap en innovatie in leidende branches in de regio zoals food, health en energy. Legal Valley geeft deze sterke juridische regionale kracht een gezicht en verbindt alle betrokken partijen.

visiebijeenkomstSimon Wiersma - Beleggingsstrateeg ING

Simon Wiersma is beleggingsstrateeg bij ING Investment Office in Amsterdam. Na een carriere bij enkele vermogensbeheerders startte Simon in 2008 bij ING Private Banking. Inmiddels is hij samen met een team van collegae verantwoordelijk voor de belegging strategieën van ING en is hij een veel gevraagd spreker. Ook kunt u hem kennen van zijn bijdragen aan oa. BNR Newsradio.

Deze avond wordt geleid door Esther van Rijswijk, journalist, econoom, bekend van oa. BNR en RTL Nieuws.

visiebijeenkomst

 

 

 

 

Graag tot woensdag 7 februari 2018!

Met vriendelijke groet,

Rob Jansen
Directeur Private Banking, Arnhem Nijmegen

Tom Vandeginste
Dirkzwager Advocaten en Notarissen