Zoeken
  1. Wijziging pensioenregeling: het is net schaken!

Wijziging pensioenregeling: het is net schaken!

Per 1 januari 2015 moeten bijna alle pensioenregelingen gewijzigd worden als gevolg van nieuwe fiscale regels. In dit wijzigingstraject moet een werkgever met diverse 'spelregels' rekening houden. Bovendien staat de werkgever in dit traject niet alleen: met diverse 'spelers' moet rekening worden gehouden, zoals de werknemer, ondernemingsraad en de pensioenuitvoerder.Met de whitepaper "De werkgever aan zet!" wordt het nuttige met het aangename verenigd: aan de hand van een schaakspel wordt het...
Artikel | 18 november 2014 | Frédérique Hoppers
Per 1 januari 2015 moeten bijna alle pensioenregelingen gewijzigd worden als gevolg van nieuwe fiscale regels. In dit wijzigingstraject moet een werkgever met diverse 'spelregels' rekening houden. Bovendien staat de werkgever in dit traject niet alleen: met diverse 'spelers' moet rekening worden gehouden, zoals de werknemer, ondernemingsraad en de pensioenuitvoerder.
Met de whitepaper "De werkgever aan zet!" wordt het nuttige met het aangename verenigd: aan de hand van een schaakspel wordt het pensioenwijzigingstraject uitvoerig toegelicht.
U bent aan zet, succes!