Zoeken
Wim Weterings
Artikel printen

Voorziet de cyberverzekering (voldoende) in een behoefte van organisaties?

Wim Weterings Advocaat - Salary partner - Aansprakelijkheid, schade & verzekering of bel met 026 353 83 22
Gepubliceerd29 januari 2015
Laatst gewijzigd26 februari 2018

Over de auteur

Ik houd me bezig met verzekeringsrecht en zakelijke aansprakelijkheden, waaronder productaansprakelijkheid en product recall, bestuurdersaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, technische schades en werkgeversaansprakelijkheid. Neem gerust contact met me op.

Lees meer Wim

Door anderen gelezen

OESO publiceert nieuw voorstel voor belastingheffing internationale ondernemingen

Er is al geruime tijd maatschappelijk ongenoegen over de wijze waarop digitale dienstverleners zoals Facebook, Microsoft en Google internationaal in de belastingheffing worden betrokken.

Artikel - Robert de Vries - 17 oktober 2019

Annuleert de luchtvaartmaatschappij uw vlucht en boekt u zelf een nieuwe vlucht die eerder aankomt? Geen sprake van vertraging en (dus) geen recht op vergoeding!

De rechtbank wijst de vorderingen passagiers van de geannuleerde vlucht af nu zij zelf een vervangende vlucht hebben geboekt die uiteindelijk eerder aankomt op de eindbestemming dan de initiële vlucht.

Artikel - Joanne Houwers - 17 oktober 2019

Europese kapitaalmarktunie: werkgroep beveelt vier prioriteiten aan

De ministers van Financiën van Nederland, Duitsland en Frankrijk hebben de werkgroep NextCMU gevraagd om onderzoek te doen naar mogelijkheden om de Europese kapitaalmarktunie te verbeteren. Op 10 oktober 2019 heeft minister Hoekstra van Financiën een kamerbrief gestuurd waarin hij het eindrapport vrijgeeft. In dit artikel zal ik kort toelichten wat de kapitaalmarktunie is en wat NextCMU aanbeveelt.

Artikel - Rick Sanders - 15 oktober 2019

Ga naar het nieuwsoverzicht

Dirkzwager deelt actief kennis met iedereen die juridische of fiscale informatie nodig heeft. Waarom? Om het niveau van onze dienstverlening te verhogen en ons netwerk te vergroten. Kennis delen is kracht. Het geeft de cliënt inzicht en maakt samenwerking en advisering doelgerichter. Kennis delen vormt de basis van alles wat we doen.

Blijf op de hoogteOntvang nieuwe kennis