De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Bestuur

Dirkzwager is volop in beweging Bestuur Dirkzwager legal & tax

Uitbreiding in het bestuur voor Dirkzwager legal & tax.

Dirkzwager is volop in beweging. In september 2018 is de organisatie uitgebreid met de belastingadviseurs van Loyens & Loeff uit Oosterbeek en per januari traden er zeven nieuwe partners én 5 associate partners uit eigen gelederen toe. Bij Dirkzwager werken ruim 300 mensen waarvan ca. 135 advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs en 40 juridische ondersteuners.

Per 1 januari 2019 is Cécile Schobben gestart als professioneel bestuurder bij Dirkzwager legal & tax. Zij volgt in deze functie Marcel Hielkema op en vormt samen met Tom Vandeginste en Claudia van der Most het dagelijks bestuur. Per 1 januari is het bestuur tevens uitgebreid met advocaat en partner Selma van Ramele. Hiermee is het bestuur van Dirkzwager op volle sterkte om zijn ambitieuze en toekomstgerichte beleid verder vorm te geven.

Cécile Schobben was de afgelopen jaren managing director bij advocatenkantoor Kennedy Van der Laan in Amsterdam. Daarvoor bekleedde zij uiteenlopende functies bij Wolters Kluwer en ABN AMRO. Zij zal zich o.a. gaan richten op de verdere positionering van Dirkzwager als belangrijke speler in de nationale en internationale juridische en fiscale dienstverlening. Dirkzwager is sterk groeiende en in dat kader zal zij zich ook gaan focussen op het aantrekken en verder ontwikkelen van talent.

Schobben: "De cultuur en ambities van Dirkzwager spreken mij enorm aan en ik kijk er naar uit om met mijn medebestuurders leiding te geven aan dit kantoor. Dirkzwager heeft in de afgelopen jaren een belangrijke transitie doorgemaakt en heeft zich ontwikkeld van regionaal advocaten- & notarissenkantoor tot een pro-actieve en innovatieve (inter)nationale juridische en fiscale dienstverlener. Ik zie het als een uitdaging om de positie van kantoor in Nederland en Internationaal verder uit te bouwen."

Selma van Ramele is advocaat ondernemingsrecht en partner bij Dirkzwager. Zij versterkt het bestuur zodat er nog meer tijd en focus is voor de realisatie van de kantoorambities. "Ik werk met veel plezier en energie sinds 2001 bij Dirkzwager. Ik voel mij vereerd toe te treden tot het bestuur en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan de richting en toekomst van Dirkzwager."

Ons bestuur (op volgorde van de foto):

Bekijk ook het overzicht van onze (associate) partners.