1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Kennis delen

Kennis delen is kracht Actief kennis delen

De maatschappij wordt juridisch steeds complexer. Wijzigingen in wet- en regelgeving volgen elkaar razendsnel op, zodat actuele en relevante juridische en fiscale kennis nog belangrijker wordt. Dirkzwager deelt actief kennis met iedereen die juridische informatie nodig heeft. Waarom? Om het niveau van onze dienstverlening te verhogen en ons netwerk te vergroten. Kennis delen is kracht. Het geeft de cliënt inzicht en maakt samenwerking en advisering doelgerichter. Kennis delen vormt de basis van alles wat we doen.

Al onze kennis komt samen op dit platform. U vindt hier onze meest recente artikelen (ons archief bestaat inmiddels al uit meer dan 7.000 artikelen), publicaties, podcast, video's etc. Zo zorgen we voor actuele kennis bij onze relaties, weten we wat er speelt in de markt en kunnen we juridische & fiscale uitdagingen voor onze cliënt vóór zijn. Bekijk (en filter) onze kennis.

Dirkzwager Academy

Dirkzwager investeert in kennis. Van medewerker tot partner: we ondersteunen ieders ontwikkeling de gehele carrière door. Zo borgen we de toekomst van ons kantoor en binden we ambitieuze juristen en fiscale experts. Onze cliënt krijgt zo de best opgeleide adviseurs aan tafel.

Events

Daarnaast delen we actief onze kennis door middel van events: onze specialisten verzorgen workshops en cursussen voor relaties, in de vorm van fysieke bijeenkomsten én in webinarvorm. Per jaar zijn dit meer dan 100 bijeenkomsten en webinars, regelmatig in samenwerking met externe partijen en cliënten, indien gewenst op maat. Denk hierbij aan actuele onderwerpen als privacy en cybercrime, aanbestedingen of compliance.

De Gids in de wereld van....

In de digitale ‘Gids in de wereld van…’. gaan we dieper in op actuele thema’s die onze klanten raken. De eerste  editie staat geheel in het teken van de zorg: een cruciale sector, die het nodige te verduren heeft gehad en zich momenteel schrap zet voor de toekomst.