1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Karen Verkerk nieuwe voorzitter van TELFA

Nieuws PERSBERICHT: Karen Verkerk nieuwe voorzitter van TELFA

Brussel, 13 februari 2020 – Karen Verkerk, notaris bij Dirkzwager legal & tax, is op 11 februari jl. tijdens de algemene jaarvergadering van TELFA in Brussel verkozen tot voorzitter van het bestuur.
Nieuws |

Trans European Law Firm Alliance

TELFA is een netwerk van onafhankelijke Europese advocatenkantoren, met vestigingen in 26 landen en meer dan 1.000 juristen. Dirkzwager is het exclusieve Nederlandse lid van TELFA. Karen Verkerk volgt Richard Isham als voorzitter op. Hij is partner bij Wedlake Bell, het Britse lid van TELFA.

“Lid zijn van TELFA is altijd van grote waarde geweest voor ons kantoor in het algemeen en voor mijn praktijk in het bijzonder, omdat het ons in staat stelt onze cliënten te garanderen  dat al hun internationale belangen zullen worden behartigd met alle expertise en kwaliteit die ze 'thuis' zouden hebben. Het was een genoegen om in de afgelopen jaren al bestuurslid van TELFA te zijn. Het accepteren van de functie van voorzitter is zowel een grote eer als een grote uitdaging. Mijn doel is om zoveel mogelijk juristen binnen ons netwerk te verbinden en om onze kennis te delen en uit te breiden ten behoeve van onze cliënten,” aldus Karen Verkerk.

Eerste vrouwelijke bestuursvoorzitter

Het is niet de eerste keer dat de voorzitter van TELFA bij Dirkzwager vandaan komt. Frans Knüppe – momenteel waarnemend Deken van de Nederlandse Orde van Advocaten – bekleedde deze functie tot 2014. Karen Verkerk is wel de eerste vrouwelijke bestuursvoorzitter van TELFA, een functie die zij de komende twee jaar zal bekleden.

Bestuur

Naast Karen Verkerk bestaat het bestuur van TELFA uit: Aldona Leszczyńska-Mikulska (GWW, Polen), Tom Eivind Haug (Advokatfirmaet Sverdrup, Noorwegen), Emmanuel Kaeppelin (DELSOL Avocats, Frankrijk), Jasper Hagenberg (Buse Heberer Fromm, Duitsland) en Sébastien Popijn (CEW & Partners, België). Zij zijn allen voor één jaar herkozen.

................................................................................................................................................................

Noot voor de redactie:

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieter Sonneveld, manager Marketing & Business Development
T: 026 - 353 83 57
E: sonneveld@dirkzwager.nl

Over Karen Verkerk

Karen Verkerk is notaris en sinds 1997 partner bij Dirkzwager. Ze is gespecialiseerd in het rechtspersonen- en ondernemingsrecht, met inbegrip van fusies en overnames en reorganisaties. Ook adviseert ze grote en middelgrote ondernemingen en non-profitinstellingen op het gebied van hun ondernemingsstructuur en governance. Karen is jarenlang bestuursvoorzitter van Dirkzwager geweest.

Over Dirkzwager legal & tax

Dirkzwager legal & tax is de grootste juridische en fiscale dienstverlener buiten de Randstad met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Bij Dirkzwager vindt u ruim 140 advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten die specialistische kennis bieden op vrijwel alle terreinen, waaronder aansprakelijkheid, schade & verzekering, arbeidsrecht, gezondheidszorg, IE/IT, fiscaal advies, ondernemingsrecht, overheid en vastgoed. Door nauwe samenwerking houden onze juristen en fiscalisten een actuele totaalvisie op hun vak. Zo bent u dus altijd verzekerd van doeltreffende, snelle en kostenefficiënte dienstverlening. Ook als het gaat om uw internationale belangen.