1. Home
  2. Specialisten
  3. Annemarie Wiersma

Annemarie Wiersma Adviseur pr & communicatie Marketing & Business Development

Contact Neem vrijblijvend contact op

Over Annemarie Wiersma

Biografie

Annemarie begon als advocaat bij NautaDutilh in Rotterdam; eerst op de sectie Ondernemingsrecht en later op de 'natte' sectie (Transportrecht). Na de afronding van haar advocaatstage gooide zij het roer om, verhuisde naar het oosten des lands en werd (na een overbruggende periode als bedrijfsjurist bij EPON) medewerker Pers, PR & fondsenwerving voor Stichting ‘Berenbos’ bij Ouwehands Dierenpark. Vervolgens werkte zij ruim tien jaar bij TerraLannoo, een uitgeverij van kook-, tuin & interieurboeken (eerst als medewerker pers, PR & communicatie, daarna als fondsredacteur/projectmanager). Toen de uitgeverij van Arnhem naar Houten verhuisde ging Annemarie niet mee, deed tijdelijk de communicatie voor DrieGasthuizenGroep, en sinds 2014 werkt zij als Adviseur PR & Communicatie bij Dirkzwager.

 

Zoals uit mijn carrièreverloop blijkt, voel ik mij thuis in een rol waarbij ik mensen ergens van kan overtuigen, belangen kan behartigen en zaken optimaal kan regelen. Of dat nu is als advocaat of bedrijfsjurist, of als fondsenwerver, redacteur of marketeer. Met mijn juridische opleiding, werkervaring en contacten in de juridische wereld voel ik mij bij Dirkzwager als een vis in Burgers' Ocean.

Functie(s)

2014 Adviseur pr & communicatie, Dirkzwager
Dirkzwager - Velperpoort
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Opleiding(en)

1989 1995 Nederlands Recht, Universiteit Utrecht

Nevenactiviteit(en)

Annemarie ziet nogal eens apen en beren – in haar vrije tijd geeft zij rondleidingen als gids bij Burgers’ Zoo in Arnhem. Vandaar dat zij ook alles weet over die vissen in Burgers' Ocean.

Talen

Nederlands, Engels, Duits, Frans

Video('s)

Events

 

Kwartaalupdate Q2 aanbestedingsrecht (1)

Traditioneel praten we u ieder kwartaal bij over de actualiteiten in het aanbestedingsrecht. De tweede Kwartaalupdate Aanbestedingsrecht van 2022 vindt plaats op 30 juni.Actualiteiten Privacyrecht 2022

Het Privacyrecht ontwikkelt zich snel. Om goed op de hoogte te blijven organiseert Mark Jansen, specialist Privacyrecht, het jaarlijkse seminar 'Actualiteiten Privacyrecht' op 13 oktober 2022.

Delen of opslaan

Kennis geschreven door Annemarie Wiersma

1 filter(s) actief

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Auteur

Selecteer de gewenste filteritems

  • U heeft geselecteerd:
  • Combinatie niet mogelijk met:
Zoekopdracht delen:

Er zijn helaas geen resultaten gevonden. Wijzig uw filterinstellingen.