1. Home
  2. Specialisten
  3. Iman Stratenus

Iman Stratenus Bestuurder

Contact Neem vrijblijvend contact op
Telefoon 026 353 84 28 E-mailadres stratenus@dirkzwager.nl

Over Iman Stratenus

Biografie

Vanaf 15 augustus 2020 is Iman Stratenus gestart als professioneel bestuurder bij Dirkzwager legal & tax. Hij brengt ruim 24 jaar ervaring mee in het leiden en adviseren van bedrijven en organisaties. Hij was advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek, consultant bij McKinsey & Company, general manager voor TNT Express en International SOS in Azië en bestuurder van de World Business Council for Sustainable Development. In zijn rol als partner bij The Future Firm leidde en/of adviseerde Stratenus organisaties in complexe transformaties.

Zijn expertise ligt in de combinatie van de strategische en (organisatie-)culturele aspecten van veranderprocessen. Zijn focus ligt op het bouwen van ‘lerende’ organisaties en op besluitvorming binnen grote groepen van stakeholders.

"Dirkzwager is uitstekend gepositioneerd om in de komende periode verder te ontwikkelen. Het snelst groeiende kantoor van Nederland met een solide basis van kwaliteit en een positieve cultuur: dat geeft vertrouwen om deze uitdagende tijden tegemoet te gaan. Ik keer met veel enthousiasme terug in de juridische wereld en voel me vereerd met deze benoeming bij Dirkzwager.”

Functie(s)

2020 Bestuurder, Dirkzwager
Dirkzwager - Velperpoort
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Events

 

Kwartaalupdate Q2 aanbestedingsrecht (1)

Traditioneel praten we u ieder kwartaal bij over de actualiteiten in het aanbestedingsrecht. De tweede Kwartaalupdate Aanbestedingsrecht van 2022 vindt plaats op 30 juni.Actualiteiten Privacyrecht 2022

Het Privacyrecht ontwikkelt zich snel. Om goed op de hoogte te blijven organiseert Mark Jansen, specialist Privacyrecht, het jaarlijkse seminar 'Actualiteiten Privacyrecht' op 13 oktober 2022.

Delen of opslaan

Kennis geschreven door Iman Stratenus

1 filter(s) actief

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Auteur

Selecteer de gewenste filteritems

  • U heeft geselecteerd:
  • Combinatie niet mogelijk met:
Zoekopdracht delen:
Aantal resultaten: 1

Aandacht voor innovatie en transformatie

Sinds deze zomer kan Dirkzwager weer op volle kracht vooruit. Vanaf 15 augustus heeft het kantoor een nieuwe professioneel bestuurder en op 1 juli vond er een bestuurswisseling plaats. De nieuwe bestuurders, Iman Stratenus en IE/IT advocaat Ernst-Jan van de Pas, hebben beide een sterke focus op innovatie en transformatie. En dat is precies wat de juridische dienstverlening voor de toekomst nodig heeft.