1. Home
  2. Specialisten
  3. Susanne Hermsen-Pfeiffer

Susanne Hermsen-Pfeiffer Rechtsanwältin & advocaat - Associate partner German Desk

Contact Neem vrijblijvend contact op

Over Susanne Hermsen-Pfeiffer

Biografie

Als Duitse "Rechtsanwältin", heeft Susanne ervaring met het werken bij advocatenkantoren in New York, Hong Kong, München en Keulen. Ze heeft ook een aantal jaren in Brussel gewerkt en gelobbyd voor de textielsector.

In 2006 begon Susanne te werken voor een internationaal advocatenkantoor in Nederland, en adviseerde Nederlandse ondernemers over zakendoen in en met Duitsland.

Susanne is advocaat Duits recht en Nederlands recht, kent de verschillen tussen rechtssystemen en culturen en werkt in het Duits, Nederlands en Engels. Vanwege haar internationale ervaring, ook buiten de juridische sector, is Susanne niet alleen een gewaardeerde adviseur, maar ook een gesprekspartner voor haar klanten. Susanne staat aan het hoofd van de German Desk van Dirkzwager en adviseert met name op het gebied van ondernemingsrecht, overnames en internationaal contractenrecht (waaronder bouwcontracten). Susanne procedeert regelmatig in Duitsland.

Functie(s)

2012 Rechtsanwältin & advocaat - Associate partner, Dirkzwager
Handel & Transport, Internationaal, Ondernemingen, Vastgoed German Desk Advocaat Duits recht, Industrie & Grondstoffen, Vastgoedbranche, Internationale Handel Duitsland, Geschillenbeslechting, Procederen, Internationaal Privaatrecht, Duits recht, Duits ondernemingsrecht, Duits Arbeidsrecht Dirkzwager - Velperpoort
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Opleiding(en)

1989 1996 Duits Recht, Ludwig-Maximilian Universität (München, Duitsland)
Rechtsreferendariat (München, Duitsland)
2001 Traineeship bij Dresdner Bank (Keulen)
Europese Commissie (Brussel, België)

Nevenactiviteit(en)

Susanne is lid van de Duits-Nederlandse advocatenvereniging en Duits-Nederlandse Kamer van Koophandel.
Advocaat Duits recht

Talen

Nederlands, Engels, Duits

EventsActualiteiten Huurrecht voorjaar 2022

Huurrechtspecialisten Rutger Fabritius en Kristel Verkleij praten u bij over de actualiteiten die zich in 2021/2022 hebben voorgedaan.Milieuverontreiniging en Aansprakelijkheid

Steeds meer bedrijven hebben dagelijks te maken met vraagstukken rondom de (mogelijke) milieugevolgen van hun activiteiten. Daarbij gaat het ook over juridische aspecten, waaronder aansprakelijkheid voor milieuverontreiniging zoals bodemverontreiniging, geur- en geluidhinder, stikstofdepositie etc.Online platforms: het juridisch speelveld

De afgelopen jaren hebben de interacties en transacties tussen consumenten en aanbieders van producten en diensten zich grotendeels van de fysieke wereld naar de online wereld verplaatst.

Delen of opslaan

Kennis geschreven door Susanne Hermsen-Pfeiffer

1 filter(s) actief

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Auteur

Selecteer de gewenste filteritems

  • U heeft geselecteerd:
  • Combineren met:
  • Combinatie niet mogelijk met:
Zoekopdracht delen:
Aantal resultaten: 93

Online oprichting van een GmbH vanaf 01.08.2022

Veel van onze cliënten hebben dochterondernemingen in Duitsland. De oprichting van een dergelijke onderneming kan geschieden door middel van een notarieel gewaarmerkte volmacht, indien de aandeelhouder niet zelf voor de Duitse notaris verschijnt.

1 2 3 4 5 6
...
8