1. Home
  2. Events

Wij delen graag onze kennis met u!

Onze events zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Indien gewenst kunnen wij ook een bijeenkomst op maat voor u verzorgen, zoals een in-house workshop over een in overleg te bepalen onderwerp. Bekijk hieronder ons aanbod van komende events.

Inloggen bij Dirkzwager

Wanneer u inlogt kunnen we u events en artikelen tonen die nog beter aansluiten bij uw wensen en interesses.

Nog geen account? Registreren
Lukt het inloggen niet? Wachtwoord vergeten

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • U heeft geselecteerd:
  • Combineren met:
  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:
7 kennisevents gevonden
31 maart 2023

Wetsvoorstel afschaffing samenloopvrijstelling bij aandelentransacties

Bent u geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen in de vastgoedsector op het gebied van btw en overdrachtsbelasting? Schrijf u dan nu in voor ons webinar ‘wetsvoorstel afschaffing samenloopvrijstelling bij aandelentransacties’ op vrijdagmorgen 31 maart!

4 april 2023

Cursus Aanbestedingsrecht module 5: De gunningsbeslissing

Een geslaagde aanbesteding eindigt met een gunningsbeslissing, maar waaraan voldoet een geslaagde gunningsbeslissing? Hoe ver gaat de motiveringsplicht en waarop moet dan worden ingegaan?

9 mei 2023

Cursus Aanbestedingsrecht module 6: Rechtsbescherming en rechtsverwerking

In aanbestedingsland wordt geregeld geprocedeerd of advies gevraagd aan de Commissie van Aanbestedingsexperts. Een spannend moment voor aanbesteders, niet in de laatste plaats omdat het vaak tot vertraging leidt, en zelfs het einde van de aanbesteding kan betekenen.

25 mei 2023

De AVG en de toekomst van privacy: een terugblik én vooruitblik

Op donderdag 25 mei 2023 is de Algemene verordening gegevensbescherming , AVG of GDPR, 5 jaar van kracht. Ter gelegenheid daarvan organiseert het Dirkzwager Privacyteam opnieuw een multidisciplinair Privacyseminar.

29 juni 2023

Kwartaalupdate Aanbestedingsrecht Q2 2023

Traditioneel praten we u ieder kwartaal bij over de actualiteiten in het aanbestedingsrecht. De tweede Kwartaalupdate Aanbestedingsrecht van 2023 vindt plaats op 29 juni.

Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Pe 4 Pe 8 Pe 12 Pe 16 Pe 20
1 2

Komende cultuurevents

Aanmelden voor cultuurevents is mogelijk op uitnodiging. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met de marketingafdeling van Dirkzwager.

Dirkzwager draagt de cultuursector een warm hart toe. Wij sponsoren diverse culturele instanties, waaronder Phion (v/h Het Gelders Orkest/Orkest van het Oosten), Introdans, toneelgroep Oostpool, Het Posttheater Arnhem, Het Kröller-Müller Museum en Paleis het Loo.

Locatie

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Type

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:
4 cultuurevents gevonden
6 april 2023

Roué Verveer - Gewoon Roué

Roué Verveer: Comedian, cabaretier, auteur, acteur, entertainer maar bovenal … mens!

21 april 2023

Toneelgroep Oostpool - Laura H.

Als in 2016 een jonge Nederlandse vrouw met haar twee kinderen uit het kalifaat ontsnapt, raakt iedereen in de ban van dit nieuws.

19 mei 2023

Introdans - Bach

Sprankelend, verbindend en verstillend. In de voorstelling Bach laten drie choreografen zich op geheel eigen wijze inspireren door het imposante oeuvre van de wereldberoemde componist.

18 juni 2023

Phion - In de ban van Bannink

Een eerbetoon aan de in Enschede geboren Harry Bannink. Hij schreef in zijn lange carrière meer dan 3000 liedjes. En wie kent ze niet!

Voorgaande events