1. Home
  2. Events

Wij delen graag onze kennis met u!

Onze events zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Indien gewenst kunnen wij ook een bijeenkomst op maat voor u verzorgen, zoals een in-house workshop over een in overleg te bepalen onderwerp. Bekijk hieronder ons aanbod van komende events.

Inloggen bij Dirkzwager

Wanneer u inlogt kunnen we u events en artikelen tonen die nog beter aansluiten bij uw wensen en interesses.

Nog geen account? Registreren
Lukt het inloggen niet? Wachtwoord vergeten

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • U heeft geselecteerd:
  • Combineren met:
  • Combinatie niet mogelijk met:
7 kennisevents gevonden
26 september 2023

DORA: Welke nieuwe eisen aan ICT komen op financiële instellingen af?

Vanaf 17 januari 2025 moeten financiële entiteiten voldoen aan de nieuwe regels van DORA: de Digital Operational Resilience Act. DORA geeft uniforme regels voor alles dat verband houdt met digitale operationele weerbaarheid en het tegengaan van cyberrisico’s. In dit compacte webinar praten we u snel bij.

28 september 2023

Kwartaalupdate Aanbestedingsrecht Q3 2023

Traditioneel praten we u ieder kwartaal bij over de actualiteiten in het aanbestedingsrecht. De derde Kwartaalupdate Aanbestedingsrecht van 2023 vindt plaats op 28 september. De presentatie is dit keer in handen van Tony van Wijk, Liz Bras, en Mathijs Jonkers

Windmolens in een groen landschap
12 oktober 2023

Duurzaamheid in het reclamerecht

Maakt u reclame met milieuaspecten? Bent u bezig met verduurzaming en profilering? Er komt nog meer regelgeving aan!

21 november 2023

Actualiteiten Privacyrecht 2023

Het Privacyrecht ontwikkelt zich snel. Om goed op de hoogte te blijven organiseert Mark Jansen, specialist Privacyrecht, het jaarlijkse seminar 'Actualiteiten Privacyrecht' op 21 november 2023.

23 november 2023

Actualiteiten Omgevingsrecht 2023

Op het gebied van het omgevingsrecht gebeurt veel. Naast de aanstaande inwerkingtreding van de Omgevingswet met alle bijkomende uitdagingen, hebben we nog steeds te maken met lastige vraagstukken op het gebied van stikstof, woningbouw, klimaatverandering, de duurzame energietransitie en water, waarbij het omgevingsrecht een belangrijke rol speelt.

Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Pe 4 Pe 8 Pe 12 Pe 16 Pe 20
1 2

Komende cultuurevents

Aanmelden voor cultuurevents is mogelijk op uitnodiging. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met de marketingafdeling van Dirkzwager.

Dirkzwager draagt de cultuursector een warm hart toe. Wij sponsoren diverse culturele instanties, waaronder Phion (v/h Het Gelders Orkest/Orkest van het Oosten), Introdans, toneelgroep Oostpool, Het Posttheater Arnhem, Het Kröller-Müller Museum en Paleis het Loo.

Locatie

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Type

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Geen events gevonden.

Voorgaande events