Tickets
Gratis
Tijd
09:30 - 12:00 uur
Dinsdag 5 december 2023 Dirkzwager Arnhem
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. HR-Integriteitssessie 2023
Week van de integriteit

HR-Integriteitssessie 2023

Integriteitskwesties op de werkvloer, elke organisatie krijgt er vroeg of laat mee te maken. Pestgedrag, discriminatie, (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, fraude, belangenverstrengeling, vertrouwelijkheidsschendingen, en wangedrag in privétijd zijn slechts enkele voorbeelden. In een tijd waarin integriteit hoog op de maatschappelijke agenda staat, is het essentieel voor HR-professionals om te begrijpen hoe ze kunnen inspelen op deze uitdagingen en welke rol ze hierbij spelen.

De vakgroep Compliance & Integriteit van Dirkzwager legal & tax nodigt HR-professionals uit om deel te nemen aan onze HR-Integriteitssessie 2023. Tijdens deze interactieve sessie staan praktijksituaties centraal, wordt de rol van HR uitvoerig besproken, en bieden we een platform om ervaringen en inzichten te delen. De HR-integriteitssessie is een unieke gelegenheid om diep in te duiken in het thema van integriteit binnen de HR-wereld en de bredere bedrijfsomgeving. Deze editie van de HR-integriteitssessie wordt verzorgd door Loes Vink (advocaat arbeidsrecht, vakgroep Compliance & Integriteit) en Johan Manders (Head of HR, Dirkzwager). Samen met de deelnemers wordt er actief gezocht naar (gedeelde) inzichten en praktische tips uit het HR-werkveld om integriteitsuitdagingen aan te gaan en een ethische en transparante cultuur in je organisatie te bevorderen.

Deze sessie maakt onderdeel uit van de Week van de Integriteit (1 tot en met 8 december 2023) en vormt een verdieping op het webinar "Integriteit & Arbeid" van 1 december 2023.  Het is niet noodzakelijk om het webinar te hebben gevolgd om deel te kunnen nemen aan de HR-Integriteitssessie. Indien u bij deze sessie aanwezig wil zijn kunt u een mail sturen naar marketing@dirkzwager.nl 

Wat kunnen én moeten organisaties concreet doen ter voorkoming van dergelijke impacting integriteitsschendingen? En wat moeten organisaties doen op het moment dat zich toch een integriteitsschendig voordoet?

Uw input is welkom!

Heeft u een onderwerp en/of een praktijksituatie die u graag wil inbrengen tijdens de HR-Integriteitssessie, dan ontvangen we deze input graag vooraf via vink@dirkzwager.nl.  

Bekijk hier ons volledige programma: week van de integriteit 2023

Programma

09:30 uur Ontvangst
10:00 uur Start bijeenkomst
12.00 uur Einde bijeenkomst en mogelijkheid voor napraten tijdens lunch

Locatie

Dirkzwager
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem
Komt u met de auto? Navigatie
Tickets Voor dit event
Gratis
09:30 - 12:00 uur
Dinsdag 5 december 2023 Dirkzwager Arnhem

HR-professionals, arbeidsjuristen of integriteitscoördinatoren

Sprekers

Loes Vink

Advocaat

Johan Manders

Head of HR

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events