Tickets
Gratis
Tijd
13:30 - 14:30 uur
Donderdag 6 juli 2023 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Kwartaalupdate Aanbestedingsrecht Q2 2023
Webinar

Kwartaalupdate Aanbestedingsrecht Q2 2023

Traditioneel praten we u ieder kwartaal bij over de actualiteiten in het aanbestedingsrecht. De tweede Kwartaalupdate Aanbestedingsrecht van 2023 vindt plaats op 29 juni.

De precieze invulling wordt op het laatste moment bepaald aan de hand van de actualiteiten die in de praktijk op dat moment het meest van belang zijn. In ieder geval komt de recente jurisprudentie aan de orde met (dus) geheid de volgende onderwerpen:

  • Klein gebrek herstellen of (gewoon) ongeldig?
  • Nieuwste tips bij het motiveren van de gunningsbeslissing
  • Impact crises op aanbestedingen en uitvoering overeenkomst (onvoorziene omstandigheden?)
  • Hoe is de trend nu: kan achteraf nog worden geklaagd of is er sprake van rechtsverwerking?

Tijdens het webinar is er ruime gelegenheid via de chat vragen te stellen.

Inhoudelijke vragen of casus die u tijdens het webinar besproken zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen, kunt u ook sturen naar vanwijk@dirkzwager.nl

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Programma

13:20 Inloggen met ontvangen link via Google Chrome
13:30 Aanvang van het webinar
14:30 Einde van het webinar

 

 

Locatie

Webinar

Online
Tickets Voor dit event
Gratis
13:30 - 14:30 uur
Donderdag 6 juli 2023 Webinar Online
Dit event is onderdeel van een reeks. Bekijk andere evenementen uit deze reeks

Dit seminar is interessant voor eenieder die zich bezighoudt met aanbestedingen, zowel aan de kant van de aanbestedende diensten als aan de kant van inschrijvers.

Sprekers

Liz Bras

Advocaat

Liz is werkzaam als advocaat op de sectie Overheid & Vastgoed op ons kantoor te Arnhem en is gespecialiseerd in het aanbestedings- en bouwrecht. Zij is (semi-)overheden en bedrijven van dienst bij hun aanbestedingsrechtelijke en/of bouwrechtelijke vraagstukken.

Merel van Helvoirt

Advocaat

Merel adviseert (semi-)overheden en bedrijven bij hun aanbestedingsrechtelijke en/of bouwrechtelijke vraagstukken. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan het adviseren over de juiste (gang van zaken in een)aanbestedingsprocedure en aan het adviseren van bedrijven over bouwovereenkomsten. Ook staat zij deze cliënten bij in procedures bij de civiele rechter en bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Hilal Mauer-Dogan

Advocaat

Hilal is advocaat op de sectie Overheid & Vastgoed op ons kantoor in Arnhem en is gespecialiseerd in het aanbestedings- en bouwrecht. Zij is (semi-)overheden en bedrijven van dienst bij hun aanbestedingsrechtelijke en/of bouwrechtelijke vraagstukken.

Mathijs Jonkers

Advocaat

Mathijs is werkzaam als advocaat op de sectie Overheid & Vastgoed op ons kantoor te Arnhem en is gespecialiseerd in het aanbestedings- en bouwrecht. Hij adviseert zowel (semi-)overheden als inschrijvende ondernemingen bij hun aanbestedingsrechtelijke en/of bouwrechtelijke vraagstukken. Ook staat hij deze cliënten bij in procedures bij de civiele rechter en de Commissie van Aanbestedingsexperts.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Uit dezelfde reeks

Aanmelden voor gehele Reeks

Komende events