De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
12:30 - 14:00uur
Dinsdag 24 maart 2020Dirkzwager legal & tax Arnhem
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Lunchseminar Aanbesteden in het sociaal domein
Seminar

Lunchseminar Aanbesteden in het sociaal domein

Aanbesteden in het sociaal domein, welke voorwaarden worden gesteld en is dit in elke gemeente hetzelfde? Leer hier alles over in het lunchseminar.

Dit seminar is gecanceld in verband met het landelijk- en kantoorbeleid omtrent het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.

Wij hopen u zo spoedig mogelijk verder te kunnen informeren over de verplaatsing naar een latere datum. 

 

Dirkzwager organiseert voor inkopers vijf lunchseminars over het aanbesteden van verschillende diensten. Deze lunchseminars zijn in een reeks te volgen maar ook los van elkaar.

Het programma van Aanbesteden in het sociaal domein op dinsdag 24 maart 2020:

Onder het sociaal domein bij gemeenten vallen de uitvoering van de jeugdzorg (Jeugdwet), werk en inkomen (Participatiewet) en zorg aan langdurig zieken en ouderen (Wet maatschappelijke ondersteuning, WMO). Gemeenten hebben de taak om zorg en ondersteuning voor deze groepen inwoners in te kopen. Het inkopen van deze zorg laten gemeenten veelal via een aanbesteding lopen, maar niet elke gemeente heeft dezelfde procedure of hanteert dezelfde inkoopvoorwaarden.

Tijdens het lunchseminar leert u wat de valkuilen zij en waar u in ieder geval op moet letten bij aanbesteding in het sociaal domein.

De onderwerpen van de lunchseminars:

Voor meer (inhoudelijke) informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Tony van Wijk (vanwijk@dirkzwager.nl). Inhoudelijke vragen of casus die u tijdens het seminar besproken zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen, kunt u ook sturen naar vanwijk@dirkzwager.nl.

TicketsVoor dit event
Gratis
12:30 - 14:00uur
Dinsdag 24 maart 2020Dirkzwager legal & tax Arnhem
Voor inkopers en andere geïnteresseerden, juridisch als niet juridisch.

Programma

12:00 uur ontvangst en lunch

12:30 uur seminar

14:00 uur einde

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem
Kom je met de auto? Navigatie

Sprekers

Tony van Wijk

Advocaat - Partner

Advocaat & partner aanbestedings- en bouwrecht. Zijn cliënten zijn met name gemeenten, waterschappen, waterbedrijven, netbeheerders, universiteiten en zorginstellingen. Daarnaast staat hij ook regelmatig bedrijven bij, waaronder (ICT-)leveranciers en aannemers.

Frank Cornelissen

Advocaat

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events