Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. Lunchseminar Circulair aanbesteden

SeminarLunchseminar Circulair aanbesteden

Afval bestaat in de circulaire economie niet.  Het verspillen van grondstoffen wordt verminderd door producten herbruikbaar te maken. Hoe verloopt een circulaire aanbesteding.

Dirkzwager organiseert voor inkopers vijf lunchseminars over het aanbesteden van verschillende diensten. Deze lunchseminars zijn in een reeks te volgen maar ook los van elkaar.

Het programma van Circulair aanbesteden op donderdag 14 mei 2020:

Omdat het winnen van hoogwaardige grondstoffen steeds moeilijker wordt, is de circulaire economie voor veel bedrijven een beleidsprioriteit. Bij circulair inkopen zorgt de inkopende partij dat de producten of materialen aan het einde van hun levensduur weer zo goed mogelijk in een nieuwe cyclus worden omgezet. Bij gemeenten en andere aanbestedende diensten zijn circulaire ambities en plannen veelal opgenomen in de beleidsplannen. De complexe regelgeving en procedures zijn echter grote hindernissen bij het circulair aanbesteden.

Tijdens het lunchseminar leert u meer over de valkuilen bij deze procedures.

De onderwerpen van de lunchseminars:

 

Voor meer (inhoudelijke) informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Tony van Wijk (vanwijk@dirkzwager.nl). Inhoudelijke vragen of casus die u tijdens het seminar besproken zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen, kunt u ook sturen naar vanwijk@dirkzwager.nl.

Programma

12:00 uur ontvangst en lunch

12:30 uur seminar

14:00 uur einde

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Klik op onderstaande button om u direct aan te melden. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging.

Sector(en)
Expertise(s)
Donderdag14mei
2020
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 12:30 - 14:00 uur
Voor wie
Voor inkopers van en andere geïnteresseerden, juridisch als niet juridisch.
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.