Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Dinsdag 4 juni 2024 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. ZR Actualiteiten langdurige zorg
Webinar

Actualiteiten langdurige zorg

De langdurige zorg is in beweging. Dat is niet gek. De langdurige kamt namelijk met grote personeelstekorten en de beschikbare budgetten worden daarnaast steeds minder.

Dat heeft de afgelopen tijd geleid tot veel discussies en rechtszaken over tarieven. Daarnaast zien wij in Nederland dat de wachtlijsten alsmaar toenemen.

Tijdens het webinar staan wij stil bij al die ontwikkelingen. Wij gaan daarbij in op de verschillende zaken die de afgelopen periode hebben gespeeld en leggen u uit welke lessen daaruit te trekken zijn. Ook geven wij zorgaanbieders de nodige tips om zich te kunnen voorbereiden op nieuwe inkooprondes van zorgkantoren.

Tot slot staan wij stil bij de rol van de NZa als marktmeester en gaan wij in op de vraag of en zo ja hoe, de markt de NZa zou kunnen bewegen die rol verder op te pakken. Kortom: een interessante lezing voor een ieder werkzaam in de langdurige zorg.

Sector Zorg
Expertises Gezondheidsrecht

Programma

13:50 Inloggen met persoonlijke kijklink
14:00 Start van het webinar
15:30 Einde van het webinar

Locatie

Webinar

Online
Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:30 uur
Dinsdag 4 juni 2024 Webinar Online
Dit event is onderdeel van een reeks. Bekijk andere evenementen uit deze reeks

Sprekers

Frank Cornelissen

Advocaat - Associate partner

Frank is advocaat op de sectie Overheid & Vastgoed op ons kantoor in Arnhem en is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, bouwrecht en mededingingsrecht. Hij adviseert (semi-)overheden en bedrijven onder meer bij aanbestedingsprocedures, bij (het opstellen van) contracten in de bouw, bij concentratiemeldingen en (handhaving van) het kartelverbod. Deze cliënten staat hij ook bij in gerechtelijke procedures in arbitrage - bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Ralph Tak

Advocaat - Senior

Ralph is werkzaam bij de sectie Gezondheidszorg en is bestuursrechtelijk gespecialiseerd. Ralph houdt zich onder meer bezig met conflicten op het gebied van toezicht en handhaving. Daarnaast adviseert hij en procedeert hij voor zorgaanbieders actief binnen het sociaal domein (Wmo en jeugdzorg). Ook houdt Ralph zich bezig met juridische vraagstukken rondom zorgverkoop.

Mare Swelsen

Advocaat

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Uit dezelfde reeks

Aanmelden voor gehele Reeks

Komende events