Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Dinsdag 21 mei 2024 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. ZR Actualiteiten Zorginkoop 2024

Actualiteiten Zorginkoop 2024

Stap binnen in de wereld van zorginkoop met Koen Mous, Stefan Donkelaar en Ellen Beekman en neem deel aan dit webinar waarin actualiteiten tot leven komen met praktijkvoorbeelden, rechtspraak en de nieuwste wet- en regelgeving.

Zij bespreken de ontwikkelingen op het gebied van zorginkoopprocedures, de zorgplicht van zorgverzekeraars, contract- en polisvoorwaarden, reële tarieven, machtigingen en materiële controles. Ook staan zij stil bij actuele (politieke) ontwikkelingen, zoals het wetsvoorstel Bevorderen Zorgcontractering en de verdere uitvoering van het IZA.

Wat kunt u verwachten?

  • Diepgaande inzichten: leer van casuïstiek uit het veld en opgedane ervaringen;
  • Strategische besprekingen: ontdek hoe u uw positie kunt versterken en betere resultaten kunt behalen in uw relatie met zorgverzekeraars.
  • Toekomstgerichte benaderingen: blijf een stap voor op de concurrentie door op de hoogte te blijven van de laatste (politieke) ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en de verdere uitvoering van het IZA. Ontdek hoe veranderingen uw werkveld kunnen beïnvloeden en leer hoe u hierop proactief kunt inspelen.

Waarom u dit niet mag missen:

  • Expertise die inspireert: met decennia aan gecombineerde ervaring, zullen Koen, Stefan en Ellen hun kennis en ervaring aan uw zorginstelling overbrengen;
  • Direct toepasbare kennis: verlaat de sessie met praktische tips en tools die direct kunnen worden toegepast in uw dagelijkse praktijk. Ontdek hoe u de uitdagingen van zorginkoop kunt omzetten in kansen.

Schrijf u vandaag nog in!

Programma

13:50 Inloggen met de persoonlijke kijklink
14:00 Sart van het webinar
15:30 Einde van het webinar

Locatie

Webinar

Online
Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:30 uur
Dinsdag 21 mei 2024 Webinar Online
Dit event is onderdeel van een reeks. Bekijk andere evenementen uit deze reeks

Sprekers

Koen Mous

Advocaat - Partner

Koen Mous is sinds 2003 advocaat op de sectie Gezondheidszorg. Hij heeft zich gespecialiseerd in juridische dienstverlening op het gebied van de gezondheidszorg en geeft regelmatig cursussen over juridische onderwerpen die spelen in de gezondheidszorg.

Stefan Donkelaar

Advocaat - Senior

Stefan Donkelaar is werkzaam binnen de sectie Gezondheidszorg van Dirkzwager. In zijn dagelijkse praktijk adviseert Stefan zorginstellingen en gemeenten over de uitvoering van de Zorgverzekeringswet, Wmo en Jeugdwet.

Ellen Beekman

Advocaat

Advocaat Gezondheidszorg

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Uit dezelfde reeks

Aanmelden voor gehele Reeks

Komende events