De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Over Dirkzwager

Over Dirkzwager

Dirkzwager is een topspeler. Ambitieuze juridische & fiscale specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Interne samenwerking is daarbij het sleutelwoord.

We zijn de grootste juridische en fiscale dienstverlener buiten de Randstad. We staan in de top 15 van grootste kantoren en we behoren tot de top 30 van ‘Most Attractive Employers (law) 2020'. In 2020 is Dirkzwager (wederom) gerankt in The Legal 500. Daarnaast is Dirkzwager opgenomen in de 2020 editie van Chambers Europe. Eind 2019 stonden we op een mooie 2e plaats in de categorie advocatuur en notariaat in MT1000, een ranglijst van de beste financiële, professionele en digitale dienstverleners van Nederland. 

Onze cultuur is doelgericht en serieus maar zeker niet saai of formeel. Hierdoor kunnen we jonge ambitieuze mensen aantrekken, onze opgebouwde kennis in huis houden en deze optimaal inzetten voor onze cliënt. Dat maakt het verschil.

Dirkzwager is ook volop in beweging. Per september 2018 is de organisatie uitgebreid met de belastingadviseurs van Loyens & Loeff uit Oosterbeek, per januari traden er zeven nieuwe partners én 5 associate partners uit eigen gelederen toe en wordt ons bestuur uitgebreid. Bij Dirkzwager werken ca. 300 mensen waarvan circa 135 advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs en 40 juridische ondersteuners.

Dirkzwager zet sterk in op kennisdelen met jaarlijks meer dan 100 inhoudelijke workshops en lezingen en de publicatie van jaarlijks ruim 1.000 inhoudelijke artikelen op het innovatieve kennisplatform www.dirkzwager.nl. Door de focus op multidisciplinaire teams en het delen van specialistische kennis ontwikkelt de organisatie zich toekomstbestendig en blijft het kantoor een aantrekkelijke werkgever voor talent.

Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Het is verankerd in ons DNA. Zo geven we juridische dienstverlening een andere dimensie. Niet juridisch navelstaren, maar netwerken en uitwisselen. Hierdoor tillen we onze toegevoegde waarde naar een hoger niveau. Daar hebben onze cliënten voordeel van. We zijn innovatief, gedreven en toekomstgericht.

We verdiepen ons in relevante branches en vergroten dagelijks ons inzicht in de markt waarin onze relaties opereren. We zijn een professionele, gedegen sparringpartner. We wachten niet af. We anticiperen en adviseren pro-actief over veranderingen die relevant zijn. Dat geeft ons samen een voorsprong. Onze focus is gericht op kwaliteit en dienstverlening. We zijn alert, zelfbewust en open.

We hebben een groot (internationaal) netwerk. Hierdoor gaat actief kennis delen en anticiperen ons goed af. Daar winnen we prijzen mee en krijgen we tevreden cliënten door.

Het praat nu eenmaal makkelijker als je weet waar het over gaat.

Wanneer maken we kennis met u?