1. Home
  2. Over Dirkzwager

Over Dirkzwager

Maak kennis met Dirkzwager, waar juridische en fiscale specialisten geïntegreerde dienstverlening leveren.

Met kantoren in Arnhem en Nijmegen en ruim 350 medewerkers heeft Dirkzwager op bijna ieder terrein specialistische kennis in huis. We staan op de 12e plek van grootste advocatenkantoren 2022 en we behoren tot de top 30 van ‘Most Attractive Employers (law) 2021'.

Dirkzwager is in 2022 wederom gerankt in The Legal 500 in vier categorieën met 13 advocaten. Daarnaast is Dirkzwager opgenomen in de 2023 editie van Chambers Europe. In de MT500 categorie advocatuur, accountancy & management consultancy staan we op positie 11, waaruit blijkt dat zowel klanten als onze collega's ons zeer waarderen.

Dirkzwager zet sterk in op kennisdelen met jaarlijks meer dan 100 inhoudelijke workshops en lezingen en de publicatie van jaarlijks ruim 500 inhoudelijke artikelen, podcast en video's op het innovatieve kennisplatform Dirkzwager.nl. 

Door onze focus op multidisciplinaire teams en het delen van specialistische kennis houden de specialisten van Dirkzwager een actuele totaalvisie op ons vak. Zo verzekeren wij onze cliënten van doeltreffende, snelle en kostenefficiënte dienstverlening. Ook als het gaat om hun internationale belangen.

Dirkzwager is volop in beweging en ontwikkelt zich innovatief en toekomstbestendig. Onze cultuur is gedreven en serieus maar ook laagdrempelig en open, waardoor u op ons kan rekenen als betrouwbare sparringpartner.