1. Home
  2. Over Dirkzwager

Over Dirkzwager

Dirkzwager is een fullservice kantoor, gericht op middelgrote en grote (inter)nationale ondernemingen en overheidsinstellingen. Wij bieden onze cliënten dienstverlening waarin advocaten, notarissen en fiscalisten in nauwe samenwerking hoogwaardige en pragmatische oplossingen leveren.

Betrokken samenwerking

Onze advocaten, notarissen en fiscalisten zijn betrokken mensen die voldoening halen uit het vinden van oplossingen die écht verder helpen. Cliënten waarderen de brede blik en aanpak van Dirkzwager, waarbij altijd wordt gekeken naar de vraag achter de vraag en waar professionaliteit en zakelijkheid samengaan met mensgerichtheid.

Samenwerken om te komen tot krachtige oplossingen staat centraal bij Dirkzwager. 
We werken in eerste plaats samen met onze cliënten en bouwen aan een duurzame relatie met korte lijnen in een open en veilige sfeer, waarbij we tot het uiterste gaan op het belang van onze client te dienen.

Samenwerken betekent voor Dirkzwager ook samenwerken met de maatschappij. Zo vormen de thema’s zorg en energie(transitie) strategische speerpunten voor ons kantoor en werken we samen met diverse overheidsinstellingen aan maatschappelijke uitdagingen. 

Hoogwaardig en pragmatisch advies

Dirkzwager gaat al sinds 1886 gedegen te werk. Ervaring is ons fundament, onze blik gericht op de toekomst. We gebruiken up-to-date vakinhoudelijke en sectorspecifieke kennis en kijken verder dan de juridische-fiscale context. Dat levert krachtige oplossingen op in de vorm van bondige, toepasbare adviezen. 

Wij betrekken van de juiste specialisten om tot het beste advies te komen. De beschikbaarheid van advocaten, notarissen en fiscalisten onder één dak vormt hierbij een belangrijke en unieke meerwaarde. Dirkzwager werkt niet met anonieme teams, maar zorgt voor intensief en laagdrempelig contact en een senior aanspreekpunt. We vinden het belangrijk om onze cliënten te ontzorgen en richten de processen daarop in, zonder ingewikkeld te doen.