1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Rechtsgebiedenregister

Rechtsgebiedenregister advocaten

Advocaten moeten zich na hun stage verplicht laten registreren in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Op deze pagina ziet u welke rechtsgebieden onze advocaten in het rechtsgebiedenregister hebben geregistreerd.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Advocaten moeten zich na hun stage verplicht laten registreren in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Het register bevat 33 rechtsgebieden. Ze moeten zich op minimaal één en maximaal vier rechtsgebieden registreren. Per geregistreerd rechtsgebied dienen advocaten jaarlijks 10 opleidingspunten te halen.

Zoek een advocaat

Het nieuwe rechtsgebiedenregister vormt de bron voor de nieuwe zoekmachine ‘Zoek een advocaat’ van de NOvA. In deze zoekmachine kan iedereen eenvoudig een advocaat vinden op rechtsgebied, woonplaats of op naam. Meer informatie over het rechtsgebiedenregister en de zoekmachine vindt u op de website van de NOvA.

Advocaten van Dirkzwager

Alle advocaten van Dirkzwager zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, gevestigd aan de Neyhuyskade 94 te (2596 XM) Den Haag. Hieronder ziet u welke rechtsgebieden onze advocaten in het rechtsgebiedenregister hebben geregistreerd: