De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Events

Wij delen graag onze kennis met u!

Onze events zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Indien gewenst kunnen wij ook een bijeenkomst op maat voor u verzorgen, zoals een in-house workshop over een in overleg te bepalen onderwerp. Bekijk hieronder ons aanbod van komende events.

Inloggen bij Dirkzwager

Wanneer u inlogt kunnen we u events en artikelen tonen die nog beter aansluiten bij uw wensen en interesses.

Nog geen account? Registreren
Lukt het inloggen niet? Wachtwoord vergeten

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.

22 kennisevents gevonden

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:
Webinar
Donderdag 4 maart 2021

Workshop IT-contracten maken: risico inventarisatie

Op donderdag 4 maart, donderdag 15 april en donderdag 20 mei 2021 organiseert Dirkzwager voor afnemers én leveranciers van IT-diensten (voor zowel juristen als niet-juristen) een drietal online workshops over IT-contracten.

Webinar 2 Sprekers
Webinar
Maandag 8 maart 2021

Webinarreeks Distributie, Franchise en Agentuur deel III

In het eerste kwartaal van ons nieuwe jaar bespreekt het ‘DFA Team’ van Dirkzwager graag in vogelvlucht met u de aandachtspunten bij Distributie, Franchise en Agentuur. Dit zullen wij doen in een reeks van 3 webinars op 19 januari, 8 februari en 8 maart 2021. In de reeks komen de drie onderwerpen afzonderlijk aan bod.

Webinar 4 Sprekers
Webinar
Dinsdag 9 maart 2021

Bescherming tegen namaak en oneerlijke concurrentie: hoe pak je dit aan?

Iedere ondernemer kan er mee te maken krijgen: een concurrent die een product, een dienst of een naam namaakt, daarbij aanhaakt of op andere wijze oneerlijk concurreert. In onze open economie mag concurrentie uiteraard, maar dat wil niet zeggen dat een succesvolle ondernemer alles van een namaker alles hoeft te pikken. Wat kun je ertegen doen?

Webinar 2 Sprekers
Webinar
Donderdag 18 maart 2021 Pe 1

Basiscursus Privacyrecht

Het privacyrecht is al jaren steeds meer in het nieuws. De introductie van de AVG in mei 2018 heeft het onderwerp verder op de kaart gezet. Wat betekent dit precies?

Webinar 7 Sprekers
Webinar
Dinsdag 23 maart 2021

Reorganisatie-webinar: Doelmatig ondernemen in een periode na corona

Nederland hoopt in 2021 de draad te kunnen oppakken en aan te komen bij het ‘nieuwe’ normaal. Ondernemers hebben alle zeilen bijgezet om hun bestaande ondernemingen draaiende te houden en de directe gevolgen van de coronapandemie het hoofd te bieden. Tegelijkertijd is de wereld om ons heen veranderd. Bij veel ondernemers leeft de vraag of hun onderneming nog wel op het ‘nieuwe’ normaal is toegerust.

Webinar 2 Sprekers

Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Pe 4 Pe 8 Pe 12 Pe 16 Pe 20
Opleidingspunten
1 2 3 4 5

Voorgaande events