1. Home
  2. Events

Wij delen graag onze kennis met u!

Onze events zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Indien gewenst kunnen wij ook een bijeenkomst op maat voor u verzorgen, zoals een in-house workshop over een in overleg te bepalen onderwerp. Bekijk hieronder ons aanbod van komende events.

Inloggen bij Dirkzwager

Wanneer u inlogt kunnen we u events en artikelen tonen die nog beter aansluiten bij uw wensen en interesses.

Nog geen account? Registreren
Lukt het inloggen niet? Wachtwoord vergeten

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:
12 kennisevents gevonden
30 november 2023

Zorg & Recht lezing: Inkoopperikelen Sociaal Domein najaar 2023

De toepassing van de geldende inkoopkaders en –procedures in het sociaal domein blijven in de praktijk veel vragen oproepen.

30 november 2023

Werken met ZZP'ers voor gemeenten: stand van zaken en tips & trucs

Gemeenten staan met de huidige krappe arbeidsmarkt voor een behoorlijke uitdaging. Veel vacatures worden niet of lastig ingevuld. Wij werken als kantoor intensief samen met gemeenten en zien dat ZZP'ers steeds vaker (en steeds langer) ingezet worden. Een begrijpelijke en soms noodzakelijke zet om de capaciteit van teams te vergroten en projecten soepel te laten verlopen.

1 december 2023

Webinar Integriteit & Arbeid

Het thema 'integriteit op de werkvloer' blijft een actueel en belangrijk onderwerp voor onder meer HR-professionals en bedrijfsjuristen. De kennis over adequaat integriteitsbeleid is voortdurend in ontwikkeling, aangewakkerd door de aanhoudende maatschappelijke aandacht voor dit onderwerp, rechtspraak en (voorgestelde) wetgeving. Het webinar ‘Integriteit & Arbeid’ biedt waardevolle en praktische inzichten voor HR-professionals, bedrijfsjuristen en iedereen die betrokken is bij het bevorderen van een integere en veilige werkomgeving.

4 december 2023

Integriteit en de beoordelingscommissie

Vrijwel iedere aanbestedings-, inkoop- of andere selectieprocedure met kwalitatieve criteria kent een beoordelingscommissie. De integriteit van die commissie, haar leden en procedures zijn van groot belang. Wet- en regelgeving bieden weinig handvatten. In de Aanbestedingswet 2012 komt de beoordelingscommissie niet eens voor.

5 december 2023

HR-Integriteitssessie 2023

Integriteitskwesties op de werkvloer, elke organisatie krijgt er vroeg of laat mee te maken. Pestgedrag, discriminatie, (seksueel) grensoverschrijdend gedrag, fraude, belangenverstrengeling, vertrouwelijkheidsschendingen, en wangedrag in privétijd zijn slechts enkele voorbeelden. In een tijd waarin integriteit hoog op de maatschappelijke agenda staat, is het essentieel voor HR-professionals om te begrijpen hoe ze kunnen inspelen op deze uitdagingen en welke rol ze hierbij spelen.

Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Pe 4 Pe 8 Pe 12 Pe 16 Pe 20
1 2 3

Komende cultuurevents

Aanmelden voor cultuurevents is mogelijk op uitnodiging. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met de marketingafdeling van Dirkzwager.

Dirkzwager draagt de cultuursector een warm hart toe. Wij sponsoren diverse culturele instanties, waaronder Phion (v/h Het Gelders Orkest/Orkest van het Oosten), Introdans, toneelgroep Oostpool, Het Posttheater Arnhem, Het Kröller-Müller Museum en Paleis het Loo.

Locatie

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Type

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Geen events gevonden.

Voorgaande events