De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Events

Wij delen graag onze kennis met u!

Onze events zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. Indien gewenst kunnen wij ook een bijeenkomst op maat voor u verzorgen, zoals een in-house workshop over een in overleg te bepalen onderwerp. Bekijk hieronder ons aanbod van komende events.

Inloggen bij Dirkzwager

Wanneer u inlogt kunnen we u events en artikelen tonen die nog beter aansluiten bij uw wensen en interesses.

Nog geen account? Registreren
Lukt het inloggen niet? Wachtwoord vergeten

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.

5 kennisevents gevonden

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • U heeft geselecteerd:
  • Combineren met:
  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:
Webinar
Donderdag 22 april 2021

Privacy en corona op de werkvloer

Als gevolg van het Coronavirus ziet menig werkgever zich genoodzaakt om maatregelen te treffen om de bedrijfscontinuïteit te garanderen en de gezondheid van de (al dan niet thuiswerkende) werknemer te beschermen. Maar hoe verhoudt zich dat tot de privacy wet- en regelgeving?

Webinar 2 Sprekers
Webinar
Dinsdag 11 mei 2021

Doorgifte persoonsgegevens buiten de Europese Unie

Mogen persoonsgegevens worden verwerkt in landen buiten de EU? Wat zijn passende waarborgen voor de doorgifte naar landen buiten de EU? Wat is de impact van het Schrems-II arrest op de doorgifte van persoonsgegevens?

Webinar 2 Sprekers
Webinar
Maandag 17 mei 2021

Herhaling: Cybersecurity: van preventie tot crisismanagement

Een cyberincident zoals ransomware of een Ddos-aanval kan desastreuze gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Preventie door bijvoorbeeld technische beveiliging is niet altijd voldoende om een cyberincident te voorkomen.

Webinar 2 Sprekers
Webinar
Dinsdag 25 mei 2021

De AVG en informatie-uitwisseling in verzekereringsverhoudingen

De AVG leidt in toenemende mate tot vragen in zaken waarin een verzekeraar is betrokken. Vaak zijn dit aansprakelijkheidskwesties waarbij sprake is van letselschade en waarin medische gegevens (dus) een belangrijke rol spelen.

Webinar 2 Sprekers
Webinar
Donderdag 17 juni 2021

De AVG en publieke samenwerkingsverbanden

Bij overheden en publieke instanties bestaat steeds meer de behoefte aan het uitwisselen van persoonsgegevens. Die behoefte kan voortkomen uit hele uiteenlopende doelen: van het beter bedienen van de burger tot het beter kunnen controleren van diezelfde burger.

Webinar 2 Sprekers

Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Pe 4 Pe 8 Pe 12 Pe 16 Pe 20
Opleidingspunten

Voorgaande events