De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
12:30 - 14:00 uur
Dinsdag 14 januari 2020 Dirkzwager legal & tax Arnhem
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Lunchseminar Aanbesteden van ICT-contracten
Seminar

Lunchseminar Aanbesteden van ICT contracten

Het sluiten van een goed ICT-contract blijkt in de praktijk een hele kunst te zijn. Waar zitten de valkuilen en wat is de regelgeving?

Dirkzwager organiseert voor inkopers vijf lunchseminars over het aanbesteden van verschillende diensten. Deze lunchseminars zijn in een reeks te volgen maar ook los van elkaar.

Het programma van Aanbesteden van ICT-contracten op dinsdag 14 januari 2020:

Het sluiten van een goed ICT-contract blijkt in de praktijk een hele kunst te zijn. Vaak bieden ICT-contracten onvoldoende duidelijkheid over wat er precies geleverd en gepresteerd moet worden en onder welke voorwaarden. Voor het afnemen van ICT-producten en het slagen een ICT-project is het echter van groot belang om een duidelijke overeenkomst af te sluiten. En op de hoogte te zijn van de voorwaarden waaraan een contract moet voldoen. Daarnaast komt een ICT-contract met de overheid tot stand via een aanbesteding. Het aanbestedingsrecht is een gebied vol met valkuilen en randvoorwaarden.

In dit lunchseminar geven Tony van Wijk en Jeroen Lubbers u de belangrijkste tips en tricks op het gebied van aanbesteden van ICT-contracten.

De onderwerpen van de  lunchseminars:

 

Voor meer (inhoudelijke) informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Tony van Wijk (vanwijk@dirkzwager.nl). Inhoudelijke vragen of casus die u tijdens het seminar besproken zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen, kunt u ook sturen naar vanwijk@dirkzwager.nl.

Tickets Voor dit event
Gratis
12:30 - 14:00 uur
Dinsdag 14 januari 2020 Dirkzwager legal & tax Arnhem
Voor inkopers en andere geïnteresseerden, juridisch als niet juridisch.

Programma

12:00 uur ontvangst en lunch

12:30 uur aanvang seminar

14:00 uur einde

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem
Komt u met de auto? Navigatie

Sprekers

Tony van Wijk

Advocaat - Partner

Advocaat & partner aanbestedings- en bouwrecht. Zijn cliënten zijn met name gemeenten, waterschappen, waterbedrijven, netbeheerders, universiteiten en zorginstellingen. Daarnaast staat hij ook regelmatig bedrijven bij, waaronder (ICT-)leveranciers en aannemers.

Jeroen Lubbers

Advocaat

Ik werk als advocaat op de sectie Intellectueel Eigendomsrecht (IE) en IT-recht. Ik procedeer en adviseer veel op het gebied van het auteursrecht, merken- en modellenrecht en handelsnaamrecht.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events