Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. Lunchseminar Aanbesteden van ICT-contracten

SeminarLunchseminar Aanbesteden van ICT contracten

Het sluiten van een goed ICT-contract blijkt in de praktijk een hele kunst te zijn. Waar zitten de valkuilen en wat is de regelgeving?

Dirkzwager organiseert voor inkopers vijf lunchseminars over het aanbesteden van verschillende diensten. Deze lunchseminars zijn in een reeks te volgen maar ook los van elkaar.

Het programma van Aanbesteden van ICT-contracten op dinsdag 14 januari 2020:

Het sluiten van een goed ICT-contract blijkt in de praktijk een hele kunst te zijn. Vaak bieden ICT-contracten onvoldoende duidelijkheid over wat er precies geleverd en gepresteerd moet worden en onder welke voorwaarden. Voor het afnemen van ICT-producten en het slagen een ICT-project is het echter van groot belang om een duidelijke overeenkomst af te sluiten. En op de hoogte te zijn van de voorwaarden waaraan een contract moet voldoen. Daarnaast komt een ICT-contract met de overheid tot stand via een aanbesteding. Het aanbestedingsrecht is een gebied vol met valkuilen en randvoorwaarden.

In dit lunchseminar geven Tony van Wijk en Jeroen Lubbers u de belangrijkste tips en tricks op het gebied van aanbesteden van ICT-contracten.

De onderwerpen van de  lunchseminars:

 

Voor meer (inhoudelijke) informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Tony van Wijk (vanwijk@dirkzwager.nl). Inhoudelijke vragen of casus die u tijdens het seminar besproken zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen, kunt u ook sturen naar vanwijk@dirkzwager.nl.

Programma

12:00 uur ontvangst en lunch

12:30 uur aanvang seminar

14:00 uur einde

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Klik op onderstaande button om u direct aan te melden. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging.

Sector(en)
Expertise(s)
Thema('s)
Dinsdag14januari
2020
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 12:30 - 14:00 uur
Voor wie
Voor inkopers en andere geïnteresseerden, juridisch als niet juridisch.
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.