Dirkzwager bestaat 135 jaar! We nodigen onze oud-medewerkers uit voor een feestelijke borrel. Aanmelden kan via de eventpagina. Aanmelden reünie.

Tickets
Gratis
Tijd
10:00 - 11:30 uur
Dinsdag 2 november 2021 Dirkzwager legal & tax Arnhem
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Verliesverrekening in de Nederlandse vennootschapsbelasting
Seminar

Verliesverrekening in de Nederlandse vennootschapsbelasting

Per 1 januari 2022 zullen de nieuwe regels voor verliesverrekening in de Nederlandse vennootschapsbelasting in werking treden. De contouren daarvan zijn bekend: Verliezen zullen onbeperkt in de tijd verrekenbaar worden, maar de hoogte van de jaarlijkse verliesverrekening wordt in gevallen beperkt. Overgangsrecht is beschikbaar voor per 1 januari 2022 nog aanwezige verliezen. Wat betekent dit voor de belastingpositie van uw onderneming? Hoe kan verliesverrekening worden geoptimaliseerd?

Tijdens het seminar 'Verliesverrekening in de Nederlandse vennootschapsbelasting' zullen de fiscalisten Mats Emonts en Thijs Visser van Dirkzwager legal & tax u door de regels voor verliesverrekening leiden. Daarbij zullen verscheidene aspecten van de verliesverrekeningssystematiek aan bod komen, zoals de verliesverrekening in het kader van een fiscale eenheid, de handel in verlieslichamen en de nog steeds van belang zijnde regels voor houdster- en financieringsverliezen.

Het seminar vindt plaats op dinsdag 2 november om 10.00 uur op het kantoor van Dirkzwager legal & tax in Arnhem.

Voor het seminar is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname aan dit seminar is gratis.

Let op! Voor de dan geldende coronamaatregelen stellen wij u vooraf op de hoogte.

Tickets Voor dit event
Gratis
10:00 - 11:30 uur
Dinsdag 2 november 2021 Dirkzwager legal & tax Arnhem

Dit seminar is uitermate geschikt voor ondernemers.

Programma

09:30 Ontvangst
10:00 Aanvang seminar
11:30 Einde seminar

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem
Komt u met de auto? Navigatie

Sprekers

Mats Emonts

Belastingadviseur

Mats Emonts is belastingadviseur, sinds 2018 verbonden aan Dirkzwager. Hij is gespecialiseerd in vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en dividendbelasting en adviseert in dat kader onder meer over fiscaal-juridische (her)structureringen, internationale fiscale vraagstukken en werknemersparticipaties.

Thijs Visser

Belastingadviseur

Thijs Visser is sinds 2013 fiscalist. In zijn dagelijkse praktijk houdt Thijs zich bezig met de algemene fiscale praktijk. Daarnaast is hij gespecialiseerd in (internationale) herstructuringen, vastgoed en rente-aftrek problematiek. Thijs staat allerlei soorten ondernemers bij, van multinationals tot het MKB en hij begeleidt ook particulieren. Thijs is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events