De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
242 EUR
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 20 mei 2021 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Workshop Actualiteiten IT-geschillen: welke ontwikkelingen zijn er het afgelopen jaar geweest
Webinar

Workshop Actualiteiten IT-geschillen: welke ontwikkelingen zijn er het afgelopen jaar geweest

Op donderdag 4 maart, donderdag 15 april en donderdag 20 mei 2021 organiseert Dirkzwager voor afnemers én leveranciers van IT-diensten (voor zowel juristen als niet-juristen) een drietal online workshops over IT-contracten.

Afgelopen 19 november 2020 organiseerden wij een zeer succesvol algemeen webinar IT-contracten. Daarbij gingen wij in vogelvlucht in op IT-contracten maken, IT-contracten uitvoeren en IT-geschillen oplossen. Tijdens dat webinar hebben we vooral de hoofdlijnen behandeld en was er geen tijd de diepte in te gaan.

Komend voorjaar gaan wij tijdens drie workshops de volgende thema’s samen met u uitdiepen:

De bedoeling is om samen aan de slag te gaan, discussie te voeren en de handen uit de mouwen te steken. Wij verwachten dan ook een actieve houding van de deelnemers en de nodige input. Dit doen we door gezamenlijk deel te nemen aan een digitale vergadering.

U bepaalt daarmee zelf mede hoe interactief de sessies worden. Wij bieden u in ieder geval alle gelegenheid om uw inzichten met ons en met andere deelnemers te delen. Onder leiding van een gespecialiseerde advocaat proberen wij dan gezamenlijk te komen tot werkbare oplossingen en inzichten.

Inhoud IT-geschillen: welke ontwikkelingen zijn er het afgelopen jaar geweest? 20 mei 2021

Deze workshop staat in het teken van de ontwikkelingen in de rechtspraak in de afgelopen jaren en in het bijzonder in 2020. Welke lessen zijn hier uit te trekken? Tijdens deze sessie gaan wij samen met u op zoek naar manieren om deze lessen meteen in de praktijk om te zetten: zou je bijvoorbeeld contractuele voorzieningen kunnen opnemen en zo ja, hoe zouden die er dan uit kunnen zien? Of zou je juist de wijze waarop je een IT-project managet moeten aanpassen? Hoe leg je dat dan vast?

Ernst-Jan van de Pas praat u hierover bij en deelt ook zijn ervaringen als IT-arbiter met u.

Kosten & annulering

De workshops vormen een drieluik, maar lenen zich er voor om afzonderlijk gevolgd te worden. Deelname per workshop kost € 242,- (incl. 21% BTW) per persoon (€ 200,- excl. 21% BTW per persoon). 

Bij uw aanmelding kunt u aangeven hoe u wilt betalen. Dit kan per iDeal, creditcard of per betalen op factuur.

U kunt uw ordernummer invullen bij aanmelding, op dit moment is het (nog) niet mogelijk om de factuur naar een ander emailadres te laten zenden.

Annuleren kunt u in de Mijn omgeving op onze website. U kunt tot een week voor aanvang van de desbetreffende workshop kosteloos annuleren; de deelnamekosten worden in dat geval volledig gecrediteerd. Annuleert u binnen een week voor aanvang van de desbetreffende workshop, dan wordt 50% van de deelnamekosten gecrediteerd.

Tickets Voor dit event
242 EUR
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 20 mei 2021 Webinar Online

Deze workshop is bedoeld voor afnemers én leveranciers van IT-diensten (voor zowel juristen als niet-juristen; juridische voorkennis is dus niet vereist, slechts gezond verstand). Wel zullen we uiteraard steeds alle kwesties vanuit o.m. de juridische bril bekijken en daarmee soms ook de juridische diepte in gaan. We zullen echter waarborgen dat dit ook voor niet-juristen goed te volgen blijft.

Programma

13:50 Inloggen met ontvangen link
14:00 Aanvang workshop
15:30 Einde workshop

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Ernst-Jan van de Pas

Bestuurder

Ik beschouw mezelf als “technology-advocaat” waarbij ik mij toeleg op IT-recht, Innovatie en Intellectueel Eigendomsrecht. Ik werk onder meer voor ziekenhuizen, VVT-zorginstellingen, overheidsinstellingen maar ook voor grote en kleinere ondernemingen variërend van multinationals tot start-ups.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events