1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws

Altijd op de hoogte! Pers & nieuws

Op deze pagina vindt u alle pers- & nieuwsberichten van Dirkzwager.

Sluiting kantoor Nijmegen

Dirkzwager heeft al haar activiteiten ondergebracht op één locatie aan de Velperweg in Arnhem. Het kantoor Nijmegen is -zoals juni jl. aangekondigd- per 1 december 2023 gesloten.

Nijmeegse collega’s gaan verhuizen naar Dirkzwager vestiging Arnhem

Arnhem, 27 juni 2023 - Per december 2023 wordt de dienstverlening van de Nijmeegse vestiging van Dirkzwager voortgezet vanuit het kantoor aan de Velperweg in Arnhem, waar voldoende ruimte is om alle collega’s te huisvesten. Afgelopen dagen zijn alle Dirkzwager collega’s hierover geïnformeerd.

Twee transacties succesvol geclosed!

Twee deals waar de specialisten van Dirkzwager aan hebben gewerkt zijn afgelopen week succesvol geclosed. Onder leiding van advocaat-partner Claudia van der Most adviseerde een team van Dirkzwagers Dormio Group bij de overname van Roompot/Landal. Onder leiding van advocaat-partner Selma van Ramele adviseerde een team van onze specialisten de Ebert HERA Esser Group bij de overname van de servicetak van Sitech.

Dirkzwager in The Legal 500 2023

De jaarlijkse rankings van The Legal 500 Europe, Middle East & Africa zijn bekend. Ook dit jaar is Dirkzwager vertegenwoordigd in de prestigieuze Legal 500. Wij feliciteren de betrokken advocaten van harte met dit prachtige resultaat.

1 2 3 4 5 6
...
11