1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws

Altijd op de hoogte! Pers & nieuws

Op deze pagina vindt u alle pers- & nieuwsberichten van Dirkzwager.

Dirkzwager opgenomen in Chambers 2023

Net als voorgaande jaren is Dirkzwager in 2023 opgenomen in de prestigieuze Chambers Europe Guide, de Europese gids van onderzoeksorganisatie Chambers and Partners. Op basis van objectief onderzoek en interviews met cliënten en peers stelt Chambers and Partners jaarlijks een lijst van toonaangevende secties en advocaten per rechtsgebied samen.

Bestuur Dirkzwager compleet met aanstelling Ronald van Wetering

Ronald van Wetering start per 1 maart 2023 als Managing Director bij Dirkzwager. Het grootste juridische advieskantoor buiten de randstad completeert hiermee zijn bestuur, dat verder bestaat uit vennoten Selma van Ramele en Ernst-Jan van de Pas.

Benoeming nieuwe partners bij Dirkzwager

Dirkzwager heeft Tom van Malssen per 1 januari 2023 uitgenodigd om toe te treden tot de vennootschap en Petra de Waal, Daan Bastiaans en Frank Cornelissen benoemd tot Associate Partner.

Generation-E kennissessies bij Dirkzwager

Klimaat en energie zijn - meer dan ooit - maatschappelijk relevante en urgente thema’s. Daarom zetten de kennispartners op het gebied van recruitment, finance, internationalisering, legal en branding hun deuren open tijdens de gratis Generation-E kennissessies.

1 2 3 4 5 6
...
10