1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws

Altijd op de hoogte! Pers & nieuws

Op deze pagina vindt u alle pers- & nieuwsberichten van Dirkzwager.

Twee transacties succesvol geclosed!

Twee deals waar de specialisten van Dirkzwager aan hebben gewerkt zijn afgelopen week succesvol geclosed. Onder leiding van advocaat-partner Claudia van der Most adviseerde een team van Dirkzwagers Dormio Group bij de overname van Roompot/Landal. Onder leiding van advocaat-partner Selma van Ramele adviseerde een team van onze specialisten de Ebert HERA Esser Group bij de overname van de servicetak van Sitech.

Dirkzwager in The Legal 500 2023

De jaarlijkse rankings van The Legal 500 Europe, Middle East & Africa zijn bekend. Ook dit jaar is Dirkzwager vertegenwoordigd in de prestigieuze Legal 500. Wij feliciteren de betrokken advocaten van harte met dit prachtige resultaat.

Dirkzwager opgenomen in Chambers 2023

Net als voorgaande jaren is Dirkzwager in 2023 opgenomen in de prestigieuze Chambers Europe Guide, de Europese gids van onderzoeksorganisatie Chambers and Partners. Op basis van objectief onderzoek en interviews met cliënten en peers stelt Chambers and Partners jaarlijks een lijst van toonaangevende secties en advocaten per rechtsgebied samen.

Bestuur Dirkzwager compleet met aanstelling Ronald van Wetering

Ronald van Wetering start per 1 maart 2023 als Managing Director bij Dirkzwager. Het grootste juridische advieskantoor buiten de randstad completeert hiermee zijn bestuur, dat verder bestaat uit vennoten Selma van Ramele en Ernst-Jan van de Pas.

1 2 3 4 5 6
...
11