1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws

Altijd op de hoogte! Pers & nieuws

Op deze pagina vindt u alle pers- & nieuwsberichten van Dirkzwager.

Bestuur Dirkzwager compleet met aanstelling Ronald van Wetering

Ronald van Wetering start per 1 maart 2023 als Managing Director bij Dirkzwager. Het grootste juridische advieskantoor buiten de randstad completeert hiermee zijn bestuur, dat verder bestaat uit vennoten Selma van Ramele en Ernst-Jan van de Pas.

Benoeming nieuwe partners bij Dirkzwager

Dirkzwager heeft Tom van Malssen per 1 januari 2023 uitgenodigd om toe te treden tot de vennootschap en Petra de Waal, Daan Bastiaans en Frank Cornelissen benoemd tot Associate Partner.

Generation-E kennissessies bij Dirkzwager

Klimaat en energie zijn - meer dan ooit - maatschappelijk relevante en urgente thema’s. Daarom zetten de kennispartners op het gebied van recruitment, finance, internationalisering, legal en branding hun deuren open tijdens de gratis Generation-E kennissessies.

Baanbrekende uitspraak over btw-positie projectontwikkelaar

Het gerechtshof Arnhem–Leeuwarden heeft een voor de vastgoedpraktijk zeer belangrijke uitspraak gedaan over de btw-aspecten bij de overdracht van 77 verhuurde woonappartementen door een projectontwikkelaar aan een belegger. Fiscalisten Gerton Rademaker en Petra de Waal van Dirkzwager voerden de procedure namens de projectontwikkelaar.

1 2 3 4 5 6
...
12