1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws

Altijd op de hoogte! Pers & nieuws

Op deze pagina vindt u alle pers- & nieuwsberichten van Dirkzwager.

BKB precision verwelkomt investeerder 365 capital en neemt ankro kunststof verspaning over

Dirkzwager adviseerde de oprichters van Ankro Kunststofverspaning inzake de verkoop van aandelen aan BKB Precision en investeerder 365 Capital. Ankro, opgericht in 1998, is een vertrouwde verspaningspartner voor kunststof onderdelen. Vanuit Werkendam produceren zij voor hun klanten in de voedings-, farmaceutische-, petrochemische-, medische-, analytische- en grafische industrie.

Dirkzwager wederom opgenomen in Chambers Europe Guide

Net als in voorgaande jaren is Dirkzwager ook dit jaar opgenomen in de prestigieuze Chambers Europe Guide, de Europese gids van onderzoeksorganisatie Chambers and Partners. Op basis van objectief onderzoek en interviews met cliënten en peers stelt Chambers and Partners jaarlijks een lijst van toonaangevende secties en advocaten per rechtsgebied samen.

Team Dirkzwager betrokken bij beursnotering Mooreast

We zijn verheugd betrokken te zijn geweest bij de beursnotering van Mooreast Holdings (Mooreast) op de Singapore Exchange (SGX) Catalist. Mooreast is internationaal opererend, toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het leveren van afmeersystemen voor de offshore- en hernieuwbare energie-industrie.

1 2 3 4 5 6
...
12