1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws

Altijd op de hoogte! Pers & nieuws

Op deze pagina vindt u alle pers- & nieuwsberichten van Dirkzwager.

Dirkzwager in THE LEGAL 500 (2021)

Londen/Arnhem/Nijmegen, 15 april 2021 – De jaarlijkse rankings van The Legal 500 Europe, Middle East & Africa zijn bekend. Dirkzwager legal & tax is dit jaar vertegenwoordigd in twee practice areas met zeven advocaten.

Dirkzwager opgenomen in Chambers Europe 2021

Net als in voorgaande jaren is ook dit jaar Dirkzwager legal & tax opgenomen in de Chambers Europe Guide, de Europese gids van onderzoeksorganisatie Chambers and Partners. Op basis van objectief onderzoek en interviews met cliënten en peers stelt Chambers and Partners jaarlijks een lijst van toonaangevende secties en advocaten per rechtsgebied samen. We zijn er trots op dat zowel onze sectie Aansprakelijkheid en Verzekering als twee van onze advocaat-partners, Harry Kruitwagen en Daan Baas, zijn gerankt in de editie 2021 van Chambers Europe.

Notariswissel bij Dirkzwager legal & tax

Op 1 januari 2021 neemt notaris-partner Ondernemingsrecht Ton Lekkerkerker afscheid van Dirkzwager legal & tax. Daarmee maakt hij de weg vrij voor collega Deline Kruitbosch, die rond dezelfde datum tot notaris wordt benoemd.

Expositie 'Im Frage' en afscheid advocaat Frank Delissen

Advocaat-partner Overheid & Vastgoed, Frank Delissen, neemt afscheid van Dirkzwager legal & tax met een keuze uit zijn collectie hedendaagse kunst. De expositie ‘Im Frage’ is van eind november 2020 tot eind februari 2021 te bezichtigen in Museum Het Valkhof in Nijmegen.

1
...
3 4 5 6 7
...
11