1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws

Altijd op de hoogte! Pers & nieuws

Op deze pagina vindt u alle pers- & nieuwsberichten van Dirkzwager.

Karen Verkerk gekozen tot Notaris van het Jaar

Karen Verkerk is op 9 oktober tijdens het jaarcongres van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) uitgeroepen tot de eerste Notaris van het Jaar. Verkerk is notaris bij Dirkzwager. De jury prijst haar rol bij de opleiding en ontwikkeling van kandidaat-notarissen, haar maatschappelijke betrokkenheid en haar heldere en duidelijke taal. Verkerk werd gekozen uit elf genomineerde (kandidaat-)notarissen, die door vakgenoten werden voorgedragen. In het notariaat werken ruim 3.300 notarissen, toegevoegd notarissen en kandidaat-notarissen.

Nieuwe bestuurder en bestuurswissel bij Dirkzwager

Arnhem/Nijmegen, 7 juli 2020 – Vanaf 15 augustus a.s. start Iman Stratenus als professioneel bestuurder bij Dirkzwager legal & tax. Hij volgt in deze functie Cécile Schobben op. Daarnaast is per 1 juli jl. advocaat en partner Ernst-Jan van de Pas toegetreden tot het bestuur.

Onze maatregelen omtrent het coronavirus

Bij Dirkzwager heeft de gezondheid en het welzijn van onze klanten, zakenpartners en medewerkers de allerhoogste prioriteit. Omdat wij geen enkel risico willen nemen met betrekking tot de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en relaties, volgen wij de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM op.

Dirkzwager in Chambers 2020

Ook in de 2020 editie van Chambers Europe is Dirkzwager opgenomen in de ranglijsten. Op basis van objectief onderzoek en interviews met cliënten en peers stelt Chambers and Partners jaarlijks een lijst van toonaangevende secties en advocaten per rechtsgebied samen.

PERSBERICHT: Karen Verkerk nieuwe voorzitter van TELFA

Brussel, 13 februari 2020 – Karen Verkerk, notaris bij Dirkzwager legal & tax, is op 11 februari jl. tijdens de algemene jaarvergadering van TELFA in Brussel verkozen tot voorzitter van het bestuur.

1
...
4 5 6 7 8
...
11