1. Home
  2. Specialisten
  3. Dieuwertje Bouchier

Dieuwertje Bouchier Advocaat Intellectuele eigendom & IT-recht

Contact Neem vrijblijvend contact op

Over Dieuwertje Bouchier

Biografie

Dieuwertje is sinds 2018 advocaat bij Dirkzwager en werkzaam op de sectie IE-, IT- en Privacyrecht. In haar dagelijkse praktijk adviseert en procedeert zij met name op het gebied van het merken-, handelsnaam-, modellen- en auteursrecht. Zij houdt zich eveneens bezig met het opstellen van overeenkomsten, waaronder samenwerkings- en licentieovereenkomsten.

Zij heeft daarnaast binnen Dirkzwager ruime ervaring opgedaan in het procederen en adviseren op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Naast haar studie is Dieuwertje onder meer actief geweest als juridisch medewerker bij een nichekantoor en heeft zij meerdere stages gelopen bij diverse (grote) advocatenkantoren. Zij is daarnaast betrokken geweest bij diverse commissies en als vrijwilliger bij een rechtswinkel.

Functie(s)

2018 Advocaat, Dirkzwager
Ondernemingen, Particulieren, Verzekeraars Intellectueel Eigendomsrecht, IT-recht / ICT-recht, Aansprakelijkheid & Verzekering Dirkzwager - Velperpoort
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Talen

Nederlands, Engels

Events

Delen of opslaan

Kennis geschreven door Dieuwertje Bouchier

1 filter(s) actief

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Auteur

Selecteer de gewenste filteritems

  • U heeft geselecteerd:
  • Combinatie niet mogelijk met:
Zoekopdracht delen:
Aantal resultaten: 3

Tevergeefs beroep op de arbeidsrechtelijke omkeringsregel bij multicausale klachten

In de praktijk wordt regelmatig tevergeefs een beroep gedaan op toepassing van de zogeheten arbeidsrechtelijke omkeringsregel. Zo oordeelde het hof Den Haag in een arrest van 20 mei 2020 (ECLI:NL:GHDHA:2020:899), dat ik hierna zal bespreken, dat een beroep op de arbeidsrechtelijke omkeringsregel niet kon slagen. Wat houdt de arbeidsrechtelijke omkeringsregel ook alweer in en in welke gevallen kan er (g)een beroep op worden gedaan?