1. Home
  2. Specialisten
  3. Tristan Bron

Tristan Bron Advocaat Ondernemingsrecht

Contact Neem vrijblijvend contact op
Telefoon 024 381 31 20 E-mailadres Bron@dirkzwager.nl

Over Tristan Bron

Biografie

Tristan werkt sinds 2021 als advocaat binnen de sectie ondernemingsrecht in Nijmegen en houdt zich met name bezig met financiering, zekerheden en het insolventierecht. Binnen de faillissementspraktijk ondersteunt Tristan de curatoren van Dirkzwager Legal & Tax.

Functie(s)

2021 Advocaat, Dirkzwager
Internationaal, Ondernemingen, Particulieren Financiering & Zekerheden, Insolventie & Herstructurering, Ondernemingsrecht & Vennootschapsrecht Dirkzwager - Stella Maris
Van Schaeck Mathonsingel 4
6512 AN Nijmegen

Opleiding(en)

2017 2020 Master Ondernemingsrecht - Radboud Universiteit
2016 2020 Master European Law: Insolvency Law (Radboud Universiteit) & Master Corporate and Insolvency Law (Nottingham Trent University)
2013 2016 Bachelor Rechtsgeleerdheid - Radboud Universiteit Nijmegen

Talen

Nederlands, Engels

EventsMilieuverontreiniging en Aansprakelijkheid

Steeds meer bedrijven hebben dagelijks te maken met vraagstukken rondom de (mogelijke) milieugevolgen van hun activiteiten. Daarbij gaat het ook over juridische aspecten, waaronder aansprakelijkheid voor milieuverontreiniging zoals bodemverontreiniging, geur- en geluidhinder, stikstofdepositie etc.Wet toekomst pensioenen: de werkgever aan zet!

Op 30 maart 2020 is het wetvoorstel Wet toekomst pensioenen ingediend bij de Tweede Kamer. Het voorstel is een uitwerking van het in 2019 gesloten Pensioenakkoord en zal op zeer korte termijn tot grote veranderingen in het Nederlandse pensioenstelsel leiden. De beoogde inwerkingtreding van de wet is namelijk 1 januari 2023.Actualiteiten Privacyrecht 2022

Het Privacyrecht ontwikkelt zich snel. Om goed op de hoogte te blijven organiseert Mark Jansen, specialist Privacyrecht, het jaarlijkse seminar 'Actualiteiten Privacyrecht' op 13 oktober 2022.

Delen of opslaan

Kennis geschreven door Tristan Bron

1 filter(s) actief

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Auteur

Selecteer de gewenste filteritems

  • U heeft geselecteerd:
  • Combinatie niet mogelijk met:
Zoekopdracht delen:
Aantal resultaten: 1

Het TOA-krediet: financiering van WHOA-herstructureringstrajecten

Herstructureren met financiering van de overheid? Het kabinet stelt per 1 juni 2021 € 200 miljoen beschikbaar voor herstructureringstrajecten door middel van de WHOA. Wij vertellen u in dit artikel wat het TOA-krediet inhoudt, wat de voorwaarden zijn en hoe u het krediet kunt aanvragen.