Terug naar dirkzwager.nl
De Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA)

WHOA: Offerte herstructureringsdeskundige nodig? Vraag vrijblijvend informatie op

Op zoek naar een herstructureringsdeskundige om een WHOA-traject te starten? De specialisten van Dirkzwager treden op als herstructureringsdeskundige. Vraag vrijblijvend informatie en een offerte op. Wilt u als schuldeiser, aandeelhouder of Ondernemingsraad uw schuldeiser een WHOA-traject laten starten?

Herstructureringsdeskundige nodig? Vraag offerte op!

Bent u op zoek naar een herstructureringsdeskundige om een WHOA-traject te starten? De specialisten van Dirkzwager treden op als herstructureringsdeskundige. Vraag vrijblijvend informatie en een offerte bij ons op.

Schuldeiser, aandeelhouder of OR

Wilt u als schuldeiser, aandeelhouder of Ondernemingsraad uw schuldeiser een WHOA-traject laten starten? Dan moet de rechtbank verzocht worden een herstructureringsdeskundige te benoemen die het akkoord voorbereidt en aanbiedt. U dient bij uw verzoek aan de rechtbank (minimaal) 2 offertes van herstructureringsdeskundigen mee te zenden.

Ondernemer / Schuldenaar

Ook als ondernemer (schuldenaar) kunt u om benoeming van een herstructureringsdeskundige verzoeken, om voor u een WHOA-akkoord voor te bereiden en aan te bieden. Dit kan tactische redenen hebben, bijvoorbeeld wanneer u de verwachting hebt dat het akkoord hierdoor een breder draagvlak krijgt onder schuldeisers. Hierdoor kunnen de kansen op succes worden vergroot. Wanneer u de rechtbank om aanwijzing van een herstructureringsdeskundige verzoekt, dient u 2 offertes van mogelijke herstructureringsdeskundigen mee te zenden.

Offerte aanvragen

Dirkzwager heeft ervaring met de begeleiding van WHOA-trajecten en andere herstructureringstrajecten. Neem vrijblijvend contact op voor het opvragen van meer informatie en een offerte.

 

 

Ga verder met lezen

WHOA: Aanbieding en inhoud van het akkoord

Volgende