1. Home
  2. Cases

Business Cases

Onze advocaten, notarissen en fiscalisten bieden ondersteuning bij juridische vraagstukken. Ze werken in multidisciplinaire teams en hebben een actuele totaalvisie op hun vak. Zo verzekeren wij onze cliënten van doeltreffende, snelle en kostenefficiënte dienstverlening. Benieuwd naar de ervaringen en testimonials van onze cliënten? Lees hun verhalen in de Business Cases.

Expertise

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Sector

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Thema

Selecteer de gewenste filteritems

  • Combinatie niet mogelijk met:

Organisatie

Selecteer de gewenste filteritems

Specialist

Selecteer de gewenste filteritems

Jeugdzorg draait om vertrouwen

In de jeugdzorg spelen zoveel complexe issues dat een juridische partner onontbeerlijk is. Pluryn vond die in Dirkzwager.

Teamwork bij overname van De Staffing Groep

Wessel van Alphen heeft zijn bedrijf De Staffing Groep verkocht aan het Zwitserse Axiom Partners. Dirkzwager stond de verkoper juridisch bij in deze transactie.

Kersten Techniek zocht juridische hulp om proactief te reorganiseren

September 2020 - De economische gevolgen van de coronacrisis laten de komende maanden diepe sporen na. Steeds meer bedrijven anticiperen op problemen en kloppen aan voor juridisch advies. Zo ook Kersten Technische Bedrijven uit Elst. Het bedrijf zocht hulp om op een nette manier te reorganiseren. “Zodat niet alleen ons bedrijf, maar ook de ontslagen werknemers een gezonde toekomst tegemoet kunnen gaan,” zegt medeoprichter en grootaandeelhouder Henk Jansen.

Dirkzwager huisadvocaat van gemeente Almere

December 2019 - Bij een gemeente kunnen tal van juridische vragen spelen, daarom- hebben zij flink wat juristen in dienst. Bij de ene gemeente werken deze juristen ieder op hun eigen afdeling, bij de andere zijn ze gecentraliseerd in een juridische afdeling. De gemeente Almere heeft onlangs besloten om al haar juristen op één afdeling samen te brengen. Dirkzwager is in de zomer van 2019 als huisadvocaat aangesteld.

Succesvol verkooptraject Coolworld Rentals “Goede adviseurs zijn belangrijk”

“In een overnametraject is het belangrijk dat er goede adviseurs naast je staan.” CEO Ruud van Mierlo en CFO Eric van den Adel kijken tevreden terug op de verkoop van Coolworld Rentals. “Mede dankzij zulke adviseurs is er de juiste deal uitgekomen.”

Overname Coldenhove Papier

Begin november 2017 is Coldenhove Papier uit Eerbeek overgenomen door het Amerikaanse, beursgenoteerde Neenah Paper. De families achter de Nederlandse papierfabriek stelden een aantal bijzondere eisen aan de overname.