De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Kennis
  3. Artikelen
  4. eBook Food & Agri

eBook Food & Agri

Vanaf vandaag kan ons eBook Food & Agri gelezen en gedownload worden via de Dirkzwager mediatheek. In dat eBook zijn 30 artikelen van de Food & Agrigroep gebundeld.Er komen diverse onderwerpen aan bod waarmee een ondernemer in deze branche te maken kan krijgen. De artikelen zien op de onderwerpen landbouw en veehouderij, produceren, bedrijfsgeheimen, auteursrechten en merken, etikettering, verpakking en reclame, aansprakelijkheid en overeenkomsten en recall en bestuursrecht.
Auteur artikelMascha Timpert-de Vries (uit dienst)
Gepubliceerd29 juni 2016
Laatst gewijzigd16 april 2018
Leestijd 
Vanaf vandaag kan ons eBook Food & Agri gelezen en gedownload worden via de Dirkzwager mediatheek. In dat eBook zijn 30 artikelen van de Food & Agrigroep gebundeld.

Er komen diverse onderwerpen aan bod waarmee een ondernemer in deze branche te maken kan krijgen. De artikelen zien op de onderwerpen landbouw en veehouderij, produceren, bedrijfsgeheimen, auteursrechten en merken, etikettering, verpakking en reclame, aansprakelijkheid en overeenkomsten en recall en bestuursrecht.
Beoordeel dit artikel