Gids in de wereld van de Zorg

Ons kernteam Zorg

Bij Dirkzwager kunt u terecht voor de passende juridische en fiscale dienstverlening voor uw instelling.

Koen Mous

Advocaat - Partner

Gezondheidszorg

Koen Mous is sinds 2003 advocaat op de sectie Gezondheidszorg op ons kantoor in Nijmegen. Hij heeft zich gespecialiseerd in juridische dienstverlening op het gebied van de gezondheidszorg en geeft regelmatig cursussen over juridische onderwerpen die spelen in de gezondheidszorg.

Marieke van Dongen

Advocaat - Associate partner

Gezondheidszorg

Marieke is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht binnen de zorg- en onderwijssector. Collega’s en cliënten omschrijven Marieke als een hardwerkende en gedreven advocaat die complexe casuïstiek snel weet te doorgronden en in staat is om op een heldere en begrijpelijke wijze advies uit te brengen.

We geven juridisch en fiscaal advies aan zorginstellingen voor een breed scala aan onderwerpen.

Buby den Heeten

Advocaat - Partner

Arbeidsrecht

Buby is sinds 1991 advocaat en werkzaam als partner op de sectie arbeidsrecht. Zorginstellingen, onderwijsinstellingen, (semi)overheden en grotere ondernemingen worden door hem geadviseerd op het terrein van het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht.

Luuk Arends

Advocaat - Partner

Gezondheidszorg

Luuk is advocaat en partner op de sectie Gezondheidsrecht. Redactielid van GGZ & recht en voorzitter van de geschilleninstantie van De Zorgprofessional. Gespecialiseerd in Ggz-zorg, ouderenzorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, jeugdhulp, eerstelijnszorg en privacyvraagstukken. Verder is hij goed bekend met nieuwe wetgeving in de gezondheidszorg, zoals Wkkgz, Wmo 2015, Wlz, Jeugdwet, Wvggz en Wzd.

Ernst-Jan van de Pas

Advocaat - Partner

Intellectuele eigendom & IT-recht

Ernst-Jan beschouwt zichzelf als “technology-advocaat” waarbij hij zich toelegt op IT-recht, Innovatie en Intellectueel Eigendomsrecht. Hij werkt onder meer voor ziekenhuizen, VVT-zorginstellingen, overheidsinstellingen maar ook voor grote en kleinere ondernemingen variërend van multinationals tot start-ups.

Ga verder met lezen

Nawoord

Volgende