1. Home
  2. Kennis
  3. Artikelen
  4. Claudia van der Most en Karin Harmsen begeleidden geslaagde overname Coldenhove Papier

Claudia van der Most en Karin Harmsen begeleidden geslaagde overname Coldenhove Papier

W.A. Sanders Coldenhove Holding B.V. is overgenomen door Neenah Paper Inc. Het in Eerbeek gevestigde bedrijf heeft zich de afgelopen ruim 350 jaar ontwikkeld tot leverancier van kwalitatief hoogwaardig papier voor speciale toepassingen. Coldenhove Papier wordt overgenomen door het Amerikaanse Neenah Paper Inc. voor een koopprijs van enkele tientallen miljoenen euro’s. Het overnametraject is begeleid door Claudia van der Most en Karin Harmsen van het Fusies & Overnames team van Dirkzwager....
Leestijd 
Auteur artikel Karin Harmsen
Gepubliceerd 12 oktober 2017
Laatst gewijzigd 16 april 2018
W.A. Sanders Coldenhove Holding B.V. is overgenomen door Neenah Paper Inc. Het in Eerbeek gevestigde bedrijf heeft zich de afgelopen ruim 350 jaar ontwikkeld tot leverancier van kwalitatief hoogwaardig papier voor speciale toepassingen. Coldenhove Papier wordt overgenomen door het Amerikaanse Neenah Paper Inc. voor een koopprijs van enkele tientallen miljoenen euro’s.

Het overnametraject is begeleid door Claudia van der Most en Karin Harmsen van het Fusies & Overnames team van Dirkzwager. Zij adviseerden de verkopers - de nazaten van de twee aandeelhoudende families en het management van Coldenhove Papier - en wisten de transactie tot een succesvol einde te brengen.

Voor meer informatie over deze overnametransactie wordt verwezen naar de persberichten van Coldenhove Papier en Neenah Paper.  Wilt u meer weten over overnametrajecten in algemene zin? Neemt u dan contact op met Claudia of Karin via most@dirkzwager.nl, Harmsen@dirkzwager.nl of via 026-353 8310.