Zoeken
Claudia van der Most
Artikel printen

‘Ik ben niet van de zachte heelmeesters’, aldus Claudia van der Most in Harper’s Bazaar

Claudia van der Most is geïnterviewd voor de juni editie van Harper’s Bazaar, het oudste en meest iconische modeblad ter wereld.

Claudia van der Most Advocaat - Partner - Ondernemingsrecht of bel met 026 353 83 64
Gepubliceerd01 juni 2017
Laatst gewijzigd22 maart 2018
Verschenen inHarper's Bazaar

CLAUDIA VAN DER MOST (43) was 30 toen ze als vennoot toetrad bij het Arnhemse Dirkzwager Advocaten en Notarissen. ‘Soms zie je cliënten denken: o, een vrouw, kat in het bakkie.’

Over de auteur

Claudia begeleidt vooral transacties: het kopen en verkopen van bedrijven. Zij is niet van de zachte heelmeesters, ze durft zich uit te spreken op een respectvolle manier. Met haar creatieve en snelle denken weet zij voor haar cliënt het hoogst haalbare eruit te halen.

Lees meer over Claudia

Door anderen gelezen

Fiscale aspecten van herstructurering en interne reorganisatie van activiteiten door stichtingen

In Nederland bestaan stichtingen van verschillende omvang en met een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten kunnen zich bevinden in de risicovolle sfeer van een of meer onderneming(en), maar ook in de meer risicomijdende sfeer van vermogensbeheer en belegging, zoals liquiditeiten, effectenportefeuilles en verhuurd vastgoed. In ons artikel van 31 december 2019 is ingegaan op de beperkte belastingplicht van stichtingen. Dit artikel richt zich op fiscale aspecten van een herpositionering van activiteiten of vermogensbestanddelen van een stichting binnen de organisatiestructuur.

Artikel - Lex van Noordenburg - 17 februari 2020

Autoriteit Persoonsgegevens legt last onder dwangsom op aan zorgverzekeraar CZ

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) publiceerde vandaag een persbericht over een door haar uitgevoerd onderzoek naar de wijze waarop zorgverzekeraar CZ moet omgaan met medische persoonsgegevens bij de uitvoering van haar machtigingsbeleid. Aanleiding voor dit onderzoek zijn twaalf handhavingsverzoeken die door ons kantoor eind 2016 namens verschillende CZ-verzekerden bij de AP zijn ingediend. Hierop is de AP een uitgebreid onderzoek gestart naar de werkprocessen van CZ bij de beoordeling van machtigingsaanvragen voor medisch specialistische revalidatie (MSR). Het onderzoek, dat een ruime tijd in beslag nam, resulteerde uiteindelijk in een definitief onderzoeksrapport waarin de AP heldere conclusies trekt: CZ maakt zich volgens de AP schuldig aan onrechtmatige verwerking van bijzondere persoonsgegevens door bij machtigingsaanvragen (veel) meer medische gegevens op te vragen dan voor het doel van het machtigingsvereiste noodzakelijk is.

Artikel - Stefan Donkelaar - 14 februari 2020

WAB-lopen: het is wachten op de eerste ontbindingsuitspraak op de cumulatiegrond

Minister Koolmees beoogde met de invoering van de cumulatiegrond (i-grond) een versoepeling van het ontslagrecht, zodat het risico voor werkgevers bij het aangaan van een vast contract wordt verkleind en werkgevers minder terughoudend zijn om een vast contract aan te gaan. Het is nu wachten op de eerste ontbindingsuitspraken op de i-grond om te bezien hoe dit in de praktijk zal werken. In deze bijdrage geven wij u alvast een voorschot.

Artikel - Boy Stenden - 6 februari 2020

Ga naar het nieuwsoverzicht

Dirkzwager deelt actief kennis met iedereen die juridische of fiscale informatie nodig heeft. Waarom? Om het niveau van onze dienstverlening te verhogen en ons netwerk te vergroten. Kennis delen is kracht. Het geeft de cliënt inzicht en maakt samenwerking en advisering doelgerichter. Kennis delen vormt de basis van alles wat we doen.

Blijf op de hoogteOntvang nieuwe kennis