1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Dirkzwager in top 3 van meest populaire werkgevers

Nieuws Dirkzwager in top 3 van meest populaire werkgevers

Rechtenstudenten gaan na hun studie het liefst aan de slag bij de Rijksoverheid, Loyens & Loeff en bij Dirkzwager legal & tax. Dat blijkt uit de top 50 van populaire juridische werkgevers in de ogen van studenten. De ‘Most Attractive Employers Law’ ranglijst wordt jaarlijks gepubliceerd door Universum, een bureau dat zich bezighoudt met employer branding.
Nieuws |

Het onderzoek voor deze ranglijst is uitgevoerd in de periode van oktober 2018 t/m maart 2019. Aan het onderzoek, dat ook toeziet op de sectoren business/commerce, engineering/IT/natural sciences, humanities en health/medicine deden in totaal 28.397 studenten mee. In de categorie ‘law’ zijn 3049 rechtenstudenten ondervraagd.

In het onderzoek is onder andere gekeken naar de bekendheid van bedrijven en de wens en serieuze overweging om bij bedrijven te solliciteren. Aan de deelnemende studenten werd ook gevraagd wat zij belangrijk vinden in hun carrière. De mogelijkheid om ondernemend en creatief/innovatief bezig te zijn worden vaak door studenten genoemd. Daarnaast blijkt een uitdagende functie en een goede werk-privé balans essentieel voor rechtenstudenten.

Voor Dirkzwager legal & tax betekent deze derde plaats een stijging in populariteit. In het jaar 2018 stonden we op plek 4 en in 2017 op plek 11 van de ranglijst. Dit jaar laten we onder meer bedrijven als KLM, Apple, Google en Heineken achter ons.

Deze en andere uitkomsten zijn te vinden op universumglobal.com.