De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Dirkzwager introduceert één centraal online kennisplatform

Nieuws Dirkzwager introduceert één centraal online kennisplatform

Dirkzwager advocaten & notarissen introduceert één centraal online platform, waarin alle content en kennis van alle voorgaande sites samenkomen. Op deze manier kan het kantoor nog actiever en gerichter kennis delen.
Nieuws |

PERSBERICHT

Dirkzwager introduceert één centraal online kennisplatform Gebruiksvriendelijk en proactief kennis delen

 

Arnhem, 17 april 2018 - Dirkzwager advocaten & notarissen introduceert één centraal online platform, waarin alle content en kennis van alle voorgaande sites samenkomen. Op deze manier kan het kantoor nog actiever en gerichter kennis delen. Websitebezoekers vinden sneller en makkelijker hun weg naar de gewenste informatie én het platform biedt proactief nog veel meer relevante informatie aan. Maak kennis met www.dirkzwager.nl.

www.dirkzwager.nl is niet zomaar een nieuwe corporate site, maar een geavanceerd juridisch kennisplatform dat alle uitingen van kennis delen in één online omgeving samenbrengt, van het voorgaande partnerinkennis.nl (ruim 7.500 juridische artikelen), de Dirkzwager Academy (events, workshops, trainingen) tot en met de Mediatheek (relatiemagazine Samenspraak, E-books, publicaties, video’s) en nog veel meer. Dat maakt het platform uniek in juridisch Nederland: alle kracht van kennis delen gebundeld op één centraal platform. Tegelijkertijd neemt Dirkzwager afscheid van de gewaardeerde Kennisboek app. Deze allereerste juridische applicatie van Nederland is overbodig geworden nu alle content op één centrale plek, volledig ‘responsive’ en op verschillende devices beschikbaar is.

Innovatief is dat het platform op basis van interessegebieden van de gebruiker proactief aanvullende relevante informatie aanbiedt, in de vorm van onder andere artikelen, E-books of de actuele juridische Dirkzwager events uit de Dirkzwager Academy. Ook het hele proces rondom events en workshops is volledig gedigitaliseerd en geïntegreerd.

‘Maak kennis met Dirkzwager’ is sinds begin 2011 de slogan en drijfveer van het kantoor, in dubbele betekenis: kénnismaken en kennis máken. Met dit nieuwe platform zet Dirkzwager een volgende stap in kennis delen. Kennis hebben is macht, kennis delen is kracht. Door kennis te delen zorgt Dirkzwager dat cliënten juridisch sterker staan. Dat is met de toenemende juridisering van de maatschappij belangrijker dan ooit. Door de hausse aan wijzigingen in wet- en regelgeving ontstaat een groeiende behoefte aan relevante juridische informatie die snel en overzichtelijk beschikbaar is en dat is precies wat www.dirkzwager.nl biedt.

----------------------------------

Noot redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Pieter Sonneveld, manager Marketing & Communicatie. Telefoon (tijdens kantooruren): 026 – 353 83 57 / e-mail: sonneveld@dirkzwager.nl

Dirkzwager advocaten & notarissen N.V.
Dirkzwager advocaten & notarissen is het grootste advocaten & notarissenkantoor buiten de Randstad met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. In Nederland deelt Dirkzwager kennis met haar relaties via o.a. www.dirkzwager.nl, de Dirkzwager Academy, via de openbare juridische bibliotheek en het initiatief www.kenniscollectie.nl. Internationaal wordt kennis gedeeld via www.weshare.law