1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Dirkzwager op 1 in categorie advocatuur en notariaat in MT1000

Nieuws Dirkzwager op 1 in categorie advocatuur en notariaat in MT1000

Vandaag verscheen de MT1000, een ranglijst van de beste financiële, professionele en digitale dienstverleners van Nederland. De beoordeelde bedrijven zijn onderverdeeld in 57 categorieën, waaronder de categorie 'Advocatuur en notariaat'. Dirkzwager legal & tax staat daarin dit jaar op een fantastische eerste plaats.
Nieuws |

Management Team presenteert vandaag de tweede editie van de MT1000, de lijst met de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Er zijn meer dan vierduizend zakelijke beslissers gevraagd naar hun ervaringen met dienstverleners. Wie heeft de beste producten, wie is het klantvriendelijkst en wie heeft de meest excellente uitvoering? Dat gecombineerd met NPS, de Net Promotor Score die meet of mensen de dienst bij anderen aanraden, levert een boeiend overzicht op.

In de categorie 'Advocatuur en notariaat' voert Dirkzwager dit jaar de lijst aan met een prachtige eerste plaats. Bekijk hier de gehele lijst van Advocatuur en notariaat.

Lees ook het interview ‘Succes maak je met zijn allen samen’ met bestuursleden Tom Vandeginste en Claudia van der Most.

Dirkzwager legal & tax maakt een sterke ontwikkeling door en is de laatste jaren hard gegroeid. “Dat succes danken we aan een duidelijke strategie en aan de manier waarop we met elkaar omgaan. We creëren met zijn allen een omgeving waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen.”

Overzicht Advocatuur en notariaat