De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Dirkzwager op het erepodium van de MT1000

NieuwsDirkzwager op het erepodium van de MT1000

Dirkzwager staat voor het derde jaar op rij op het erepodium van de MT1000, de lijst met beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Dirkzwager prijkt dit jaar op plek 2 in de MT1000 in de categorie advocatuur & notariaat.
Nieuws |

Klanten zijn in 2019 opnieuw zeer tevreden over de dienstverlening van Dirkzwager legal & tax. Op 12 december 2019 verscheen in Management Team de jaarlijkse MT1000 ranking. Het grootste landelijke onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners. Dirkzwager prijkt vol trots op de tweede plaats in de top 10 in de categorie Advocatuur & Notariaat.

Voor het onderzoek van MT1000 beoordelen beslissers uit het zakenleven diverse kantoren met wie ze samenwerkten op drie punten: klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van de uitvoering. Ervaringen en niet puur reputatie vormen dus de basis van het onderzoek. De klantgerichtheid van Dirkzwager wordt stabiel hoog gewaardeerd. Het kantoor staat nu al drie jaar achtereen in de Top 3 en al langere tijd in de Top 10.

Bekijk de lijst en de uitslagen van het onderzoek 'Beste Zakelijke Dienstverleners van 2019' op de website van MT1000.