1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Dirkzwager op plek 4 van de populairste advocatenkantoren onder studenten!

Nieuws Dirkzwager op plek 4 van de populairste advocatenkantoren onder studenten!

Uit onderzoek van Berenschot en Sdu onder rechtenstudenten in het kader van het onderzoek over Toekomstverwachtingen en arbeidsmarktoriëntatie, staat Dirkzwager advocaten & notarissen op plek 4.
Nieuws |

Het meest ‘gewilde’ advocatenkantoor onder rechtenstudenten is net als vorig jaar Loyens & Loeff: 21% van de studenten zou er graag willen werken. NautaDutilh en De Brauw Blackstone Westbroek volgen met respectievelijk 20% en 19%. Houthoff en Dirkzwager bezetten samen de vierde plaats met 17%. Dat blijkt uit het onderzoek onder rechtenstudenten van Sdu en Berenschot in Advocatie Magazine.

De resultaten van het onderzoek van de Advocatie komen min of meer overeen met een veel grootschaliger uitgevoerd onderzoek van Universum, dat dinsdag werd gepubliceerd. Volgens dat onderzoek gaan rechtenstudenten het liefst aan de slag bij de Rijksoverheid, en vervolgens Loyens & Loeff, de KLM of... Dirkzwager advocaten & notarissen. ‘Dirkzwager advocaten & notarissen bezet dit jaar zelfs een respectabele vierde plek in deze top, boven bedrijven als Google, Apple, De Belastingdienst en Heineken’, schrijft ons kantoor in een persbericht.

Voor Dirkzwager betekent deze vierde plaats in de top 10 van Universum een flinke stijging in populariteit ten opzichte van voorgaande jaren (2016 plek 10 en in 2017 plek 11).

Bekijk alle onderzoeksresultaten in Advocatie Magazine.