De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

  1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Dirkzwager op plek 6 van de populairste advocatenkantoren onder studenten!

NieuwsDirkzwager op plek 6 van de populairste advocatenkantoren onder studenten!

Uit onderzoek van Berenschot en Sdu onder ruim 500 rechtenstudenten in het kader van de special Werken in de Advocatuur, die op 4 december verschijnt, staat Dirkzwager advocaten & notarissen op plek 6.
Nieuws |

Loyens & Loeff is volgens rechtenstudenten de aantrekkelijkste werkgever onder de advocatenkantoren. Van de potentiële advocaten geeft 29% een voorkeur aan om hier te werken. De Brauw Blackstone Westbroek volgt op enige afstand op de tweede plaats met 20%, op plaats drie staat Houthoff (17%). NautaDutilh en Stibbe volgen op plaats vier en vijf. Dirkzwager staat, als eerste niet Zuidas-kantoor, op de zesde plaats. 27% heeft aan anders: dat betreft dus studenten die liever bij kleine(re) advocatenkantoren aan de slag gaan.

Duidelijke conclusie, waar we trots op zijn: wil je niet bij een Zuidas-kantoor aan de slag, kom je bij Dirkzwager terecht!
We zijn trouwens altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Kijk hier voor onze actuele vacatures.

Bron: advocatie.nl