1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Generation-E kennissessies bij Dirkzwager

Nieuws Generation-E kennissessies bij Dirkzwager

Klimaat en energie zijn - meer dan ooit - maatschappelijk relevante en urgente thema’s. Daarom zetten de kennispartners op het gebied van recruitment, finance, internationalisering, legal en branding hun deuren open tijdens de gratis Generation-E kennissessies.
Nieuws |

Generation-E

Generation-E is een netwerk van startups, scaleups en kennispartners met een focus op de energietransitie. Binnen het netwerk loopt een supportprogramma voor ondernemers. Zij worden daarin intensief begeleid in hun opschaling of industrialisatie. Klimaat en energie zijn - meer dan ooit - maatschappelijk relevante en urgente thema’s. Daarom zetten de kennispartners op het gebied van recruitment, finance, internationalisering, legal en branding hun deuren open tijdens de gratis Generation-E kennissessies op 14 december 2022.

Kennissessies 

De Generation-E Kennissessies zitten niet alleen vol met relevante expertise voor ondernemers, maar bieden ook een kans om ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Deelname is kosteloos.

Direct aanmelden 

Programma 14 december 2022

14.30 uur: Inloop
15.00 uur: Introductie met twee scale-ups uit het supportprogramma: Solesta & All in Power
15.10 uur: Vijf korte kennissessies
16.00 uur: Speeddaten: met welke kennispartner wil je contact en verder praten?
16.35 uur: Napraten & netwerken onder ‘het genot van’
17.00 uur: Afsluiting

Dirkzwager is gastheer voor dit event en de kennissessies vinden plaats bij ons kantoor te Arnhem (Velperweg 1). 

Kennispartner Dirkzwager 

Wij helpen scaleups verder te groeien. Volgende stappen brengen nieuwe juridische en fiscale vraagstukken met zich mee. Onze advocaten, notarissen en fiscalisten helpen de scaleups in de energiesector daar graag bij. Dirkzwager ondersteunt met het opzetten en aanpassen van de juridische structuur, bescherming van ‘knowhow’, het aangaan van financieringen en het afsluiten van contracten met bijvoorbeeld afnemers, leveranciers en samenwerkingspartners.

Aanmelden voor het event? Of meer informatie? Bekijk de website van Generation-E