1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. IE-Advocaat Joost Becker Recommended Individual in ranking World Trademark Review

Nieuws IE-Advocaat Joost Becker Recommended Individual in ranking World Trademark Review

Dirkzwager legal & tax wordt dit jaar voor het eerst vertegenwoordigd door Joost Becker in de prestigieuze WTR 1000, waar hij is gerankt als Recommended Individual.
Nieuws |

Track record 

Deze ranking heeft Joost Becker te danken aan zijn uitstekende track record op het gebied van het merkenrecht, waaronder de klanten waarvoor hij werkt en de zaken die hij behandelt. Joost wordt omschreven als ‘“a highly reputable, likeable and reliable” litigator.

Jaarlijkse ranking 

De WTR 1000 – The World’s Leading Trademark Practitioners – is een jaarlijkse ranking, gebaseerd op uitgebreid onafhankelijk onderzoek in de markt door een objectief researchteam, met feedback van cliënten en inzendingen van advocatenkantoren. Dirkzwager legal & tax is zeer verheugd met de positieve aanbeveling van Joost Becker – en daarmee het gehele team van IE-advocaten – deze ranking is een resultaat waar we trots op zijn.

Over de WTR 1000

De WTR 1000 wordt beschouwd als de belangrijkste gids op het gebied van juridische dienstverlening op het vlak van merkenrecht wereldwijd, uitgegeven door Law Business research. Meer informatie over de WTR 1000 vindt u hier.

Over het IE-team van Dirkzwager legal & tax

De IE-advocaten van Dirkzwager legal & tax zijn gespecialiseerd op het terrein van het Intellectueel Eigendomsrecht (IE), waaronder het merkenrecht, modellenrecht, auteursrecht, handelsnamen, domeinnamen, adwords, slaafse nabootsing en misleidende & vergelijkende reclame. Dirkzwager staat ondernemers tevens bij met advies- en contractenwerk op het gebied van IE, zoals overdrachten, licenties, distributieovereenkomsten, NDA’s, R&D-contracten, joint development en know how contracten. De advocaten van het IE-team van Dirkzwager geven regelmatig webinars en lezingen over uiteenlopende onderwerpen op IE-gebied en publiceren regelmatig wetenschappelijke artikelen.

Over Dirkzwager legal & tax

Dirkzwager legal & tax is een juridische en fiscale dienstverlener met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Bij Dirkzwager werken ruim 300 mensen, waaronder ca. 175 advocaten, (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en juridisch ondersteuners. Zij bieden specialistische kennis op vrijwel alle terreinen, waaronder aansprakelijkheid, schade & verzekering, arbeidsrecht, gezondheidszorg, IE/IT, fiscaal advies, ondernemingsrecht, en overheid en vastgoed.

Dirkzwager zet sterk in op kennisdelen met jaarlijks meer dan 100 workshops en lezingen en de publicatie van jaarlijks ruim 1.000 inhoudelijke artikelen op het innovatieve kennisplatform Dirkzwager.nl. Door de focus op multidisciplinaire teams en het delen van specialistische kennis houden de specialisten van Dirkzwager een actuele totaalvisie op hun vak. Zo verzekert Dirkzwager zijn cliënten van doeltreffende, snelle en kostenefficiënte dienstverlening. Ook als het gaat om hun internationale belangen. Dirkzwager is volop in beweging, ontwikkelt zich toekomstbestendig en blijft daarmee tevens een aantrekkelijke werkgever voor talent. 

Noot voor de redactie:

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieter Sonneveld, Head of Marketing & Business Development
T: 026 - 353 83 57
E: sonneveld@dirkzwager.nl