1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Joost Becker opnieuw bekroond met zilveren ranking in WTR 1000

Nieuws Joost Becker opnieuw bekroond met zilveren ranking in WTR 1000

In 2024 wordt Dirkzwager opnieuw vertegenwoordigd door Joost Becker in de prestigieuze WTR 1000, waar hij opnieuw is gerankt als Recommended Individual.
Nieuws |

WTR 1000 Ranking

In de 2024 editie van de prestigieuze WTR 1000 - World Trademark Review - heeft Joost Becker opnieuw zijn uitmuntendheid op het gebied van intellectueel eigendom (IE) bewezen. Voor het tweede opeenvolgende jaar is hij beloond met een zilveren ranking, een erkenning die zijn voortdurende toewijding en expertise in het vakgebied onderstreept.

De WTR 1000 is een jaarlijkse ranking, gebaseerd op uitgebreid onafhankelijk onderzoek in de markt door een objectief researchteam, met feedback van cliënten en inzendingen van advocatenkantoren.

Strategisch briljant

Joost Becker wordt geprezen als een vooraanstaande figuur op het gebied van intellectueel eigendom, reclame en internetrecht. Een quote van WTR luidt: "Joost Becker, a distinguished partner at Dirkzwager, is a prominent figure in IP, advertising and internet law. With strategic brilliance, he not only litigates fiercely but also crafts ingenious trademark strategies, ensuring his clients’ brands shine amid legal complexities."

Wij zijn zeer verheugd met de blijvend positieve aanbeveling van Joost Becker en willen onze cliënten en peers hartelijk danken voor hun feedback.